Login/Registracija

MORAO DA REAGUJE: Saša Popović prekinuo intervju zbog Hanada Džehverovića (VIDEO)

Roker i bivši učesnik „Zvezda Granda“ Hanad Džehverović promovisao je svoju novu pesmu na velikoj sceni sa koje je i počela njegova muzička karijera, a pred našim kamerama otkrio je impresije nakon promocije.

Bila mi je velika čast da pevam na ovoj sceni. Meni je uvek bilo lepo ovde, a posebno sada. Sada sam pevao svoju pesmu, nisam se takmičio nego će se neko možda takmičiti sa tom pesmom. Poseban je osećaj i jako je lepo. Najveća čast bi mi bila da neko peva moju pesmu, jer one pesme koje se pevaju u „Zvezdama Granda“ znači da prolaze kod publike – objasnio je roker.

Dok se takmičio u „Zvezdama Granda“ Hanadov mentor bio je Đorđe David, pa nas je zanimalo kako je on reagovao na Hanadov muzički prvenac.

Za sada su komentari jako dobri. Uvek je prvi komentar da sam iznenadio pesmom jer je malo komercijalnija. Stvarno sam prezadovoljan kako pesma napreduje. Mislim da sam napravio pravu stvari, da sam pogodio pravo u žižu – istakao je Džehverović.

Zanimalo nas je kako su Ceca i Đorđe David prokomentarisali pesmu, a onda se u razgovor umešao i Saša i prekinuo intervju.

Samo ja da kažem, pesma mu je top – rekao je Popović i nasmejao rokera.

Zanimao nas je kako se stvorila konekcija između Cece i njega prošle godine, pa nam je Hanad objasnio.

Ceca i Đorđe su u stvari jako dobri prijatelji. Kada sam se vratio u peti krug, Ceca je izašla i pružila mi ruku. Posle smo se sreli i iza scene, ona mi je prišla i zagrlila me je. Rekla mi je da je njoj moja energija super i ono što ja radim. Tako je to počelo, a onda smo i u finalu sedeli zajedno za istim stolom, pričali smo o svemu i svačemu – prisetio se pevač i otkrio nam kao ga je Ceca svojevremeno iznenadila kada je preslušala njegovu novu pesmu.

Nikada neću to zaboraviti kada sam poslao pesmu Ceci. Odmah sutradan ujutro čim je ustala mi je napisala da pije jutarnju kafu i sluša moju pesmu. Zatim mi je rekla da je pesma dobra i da mogu slobodno da je snimim. Nisam očekivao uopšte da će se tako poneti, ipak je to Ceca i ja sam je poslušao.

Ceca nije jedina kojoj se dopada Hanadova nova pesma. Njego sin takođe voli da sluša tatu dok peva.

On sluša sve živo. Njegova najdraža pesma je „Motori“ Tu pesmu slušamo po ceo dan. On je dete koje generalno obožava motore. Prepozna me kada me vidi na televiziji, a onda se opet vrati na „Motore“. Izgleda da mu se oni ipak više sviđaju – iskreno je odgovorio nasmejani pevač, pa publiciu otkrio kakve planove ima za dalje.

Sprema se jedan duet. Mislim da je logičan sled događaja da Isak i ja konačno snimimo pesmu. Već godinu dana pričamo o tome, a nikako da sednemo i to uradimo. Pesma je spremna i čeka nas. Više nisam siguran da li ću posle tog dueta samo da snimim još jednu pesmu ili ceo album. Pesme se jednostavno gomilaju – izjavio je Hanad.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: T. Bogavac/I. Grk