Login/Registracija

Sin Viki Miljković pokazao devojku: Ponosna majka poručila samo jedno (FOTO)

VIKI MILJKOVIC OK FOTO MUNJA 40


Pevačica Viki Miljković godinama je u skladnom braku sa harmonikašem Draganom Taškovićem Tašketom, a pre petnaest godina kao kruna velike ljubavi na kojoj im mnogi mogu pozavideti, na svet je došao Andrej.

Iako pevačica svoju privatnost čuva među četiri zida i porodicu ne eksponira javno, njen sin neminovno je izložen medijskom interesovanju, a za razliku od svojih popularnih roditelja koji su se ostvarili u svetu muzike, on se opredelio za sport, tačnije odlučio je da se oproba na teniskom terenu što mu i te kako dobro ide.

Aktivan je Andrej na teniskom terenu, ali i na društvenim mrežama gde je već postao popularan, a njegove objave svedoče da je izrastao u predivnog momka, zgodnog, lepog i talentovanog, te ne čudi činjenica da se devojčice istog uzrasta otimaju oko njega. Jedna je ipak, po svemu sudeći ukrala njegovo srce.

Andrej Taskovi

Naime, najnovijom fotografijom, sin Viki Miljković zaintrigirao je javnost i sada je glavna tema nova devojka Andreja Taškovića kojoj je javno putem društvenih mreža uz srca on čestitao rođendan.

Sa preslatkom devojčicom pozirao je Andrej u prisnom zagrljaju i podelio fotografiju na „Instagramu“ čime je  izazvao znatiželju domaće javnosti, ali i rastužio mnoge tinejdžerke potajno zaljubljene u njega.

VIKI MILJKOVIC OK FOTO MUNJA 8

Imajući u vidu da je Andrej sada u godinama kada se rađaju prve ljubavi, pitanje je da li će svoju izabranicu upoznati sa mamom i tatom.

Za svog sina zamišljam ženu koja će da ga poštuje i koju će on da poštuje. Biće to sigurno njegov izbor, a ne moj. Približilo se i to vreme. Andrej više nije mali. On se uveliko bavi i sportom. Poprilično se trudi i vredno trenira tenis. To je njegova sada glavna preokupacija uz školu. Tako da videćemo šta će sve da nas čeka. Ali trudiću se da budem dobra svekrva – nedavno je Viki za „Scandal“ rekla na temu ljubavnog života svog sina.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić