Login/Registracija

„Kraljice naša“ Sandra Mladenović slavi rođendan, Instagram se usijao od čestitki

SANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 4 ok 1

Sve popularnija mlada Zvezda Granda Sandra Mladenović, najbolje plasirana pevačica u prošlogodišnjoj takmičarskoj sezoni danas je napunila 19 godina.

Mnogobrojne čestitke upućene su mladoj pevačici već posle ponoći, a neke od njih ona je okačila na svoj Instagram stori.

„Od beskonačno sjajnih zvezda, ona najlepša nek danas zablista baš za tebe… Sve ono što želim sebi, to isto želim i tebi. Pre svega ti želim da uživaš u svakom trenutku svog života i da svu svoju lepotu koju nosiš u sebi prikažeš svima nama. Želim ti da uvek blistaš u punom sjaju. Svojim osmehom nastavi da osvajaš svet jer ti to činiš nekako posebno. Zato ti želim da ostaneš uvek vedra, vesela, iskrena, neiskvarena… Jer to si ti, naša najsjanija zvezda. Draga moja, šaljem ti mnogo iskrenih čestitki i želim ti ostvarenje svih tvojih želja“.

Mladenovic

Rođendanske čestitke su tek počele da pljušte, a sve je zanimalo da li će Sandri među prvima rođendan čestitati kolega Nermin Handžić sa kojim je već neko vreme mediji povezuju i tvrde da između njih ima nečeg više od prijateljstva.

Da li je od pobednika Zvezda Granda pevačica dobila privatnu čestitku, ne znamo, ali je do sada nije objavila na svom Instagram profilu. Možda joj Nermin još uvek javno nije čestitao rođendan, ali su se zato ređale čestitke poput: „Srećan ti rođendan kraljice“, „Lepoto naša“, a upućen joj je i niz lepih želja i komplimenata.

Sandra
Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: A.Dačić