Login/Registracija

SVE PRŠTI OD LUKSUZA Mili uživa na egzotičnoj destinaciji, vožnja u PAUKOVOJ MREŽI (FOTO)

mili taj

Kompozitor i član žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Aleksandar Milić Mili sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama predah od snimanja i praznike iskoristio je na najbolji mogići način, a svoje pratioce redovno obaveštava o svim aktivnostima i čarima Bangkoka u kome trenutno boravi.

Preko popularne društvene mreže, Instagram, Mili redovno obaveštava pratioce o svim dešavanjima na ovoj egzotičnoj destinaciji, a vreme provodi u društvu supruge Nine.

Ovog puta Mili je pratiocima pokazao luksuznu građevinu u kojoj odseda. U pitanju je jedan od visokokvalitetnih lanaca hotela „Šeraton“ sa koga se pruža panoramski pogled na prestonicu Tajlanda.

IMG 1081

Već u sledećem snimku na Instagram storiju, Mili je pokazao kako sa suprugom uživa u vožnji kroz Bangkok i to u paukovoj mreži dok sluša poznatog američkog repera.

IMG 1083

Ubacio sam ženu u paukovu mrežu – našali se muzičar.

Po svemu sudeći, Tajland je zaista bio najbolji izbor da kompozitor napuni baterije pred početak snimanja „Zvezda Granda“, pa ne sumnjamo da će nas i dalje obaveštavati o dešavanjima sa egzotičnog odmora.

IMG 1096

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk