Login/Registracija

Moćan stajling Cece Ražnatović: Crni kombinezon istakao obline, a tek da vidite obuću (VIDEO)

Gužva ispred Grandovog studija je normalna pojava kad na snimanje „Zvezda Granda“ stiže Svetlana Ceca Ražantović.

U crnom od glave do pete, pevačica je izašla iz svog skupocenog automobila i kao i obično pozirala sa širokim osmehom na licu.

IMG 7019

Crni kombinezon upotpunila je širokim pojasom koji je još više doveo do izražaja njen uzak struk, ali i obline.

Detalji su i ovog puta bili neizostavni deo njenog imidža. Šanel torbica, uvek moderan crveni karmin savršeno pristaju uz pevačicin damski stajling, međutim jedna stvar je sve posebno iznenadila.

IMG 7029
IMG 7024

Umesto visokih potpetica u kojima je uglavnom viđamo, Ceca se pojavila potpuno ležerno, u ravnim papučama i jop jedno dokazala da lepa i zgodna žena sve može da iznese perfektno.

IMG 7034

S obzirom da je svaki Cecin stajling i te kako propraćen, pevačica je juče priznala da joj je nekada veoma teško da pronađe insipiraciju kako bi uvek bila drugačija i inovativna.

-To je jako teško, pogotovo kad imam mnogo pojavljivanja. Desi se da se i omane, nešto se dobro slika, nešto bolje izgleda uživo, sve je to iskreno lutrija. Ne znam više šta da izmislim, šta da smislim, a da bude drugačije i novo. Imam četiri nastupa nedeljno, svuda moram da izgledam drugačije, da se ne ponovim, a da opet sve bude elegantno i lepo. Uvek će se naći onaj kome se ne sviđa– istakla je Ceca.

BONUS VIDEO: Ceca otkrila šta joj najteže pada pred svako snimanje

NE PROPUSTITE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović