Login/Registracija

Karleuša isprozivala Priju, Saša Popović joj odgovorio nikad jače i oštrije

ipiccy image 27 3

Nakon prve epizode sedamaneste sezone najpopularnijeg muzičkog šou programa „Zvezde Granda“ digla se velika prašina, pogotovo nakon što je Jelena Karleuša pokušala da obmane javnost iznoseći da je emitovanje njenog koncerta na kanalu Prve televizije bilo gledanije od Grandovog šoua koje je publika pratila u subotu veče na Pink televiziji.

O svim detaljima Karleušine obmane i falsifikata zvaničnih rezultata gledanosti Saša Popović govorio je jutros na Pink televiziji, iznoseći relevantne podatke, a odgovorio je i na Jelenine prozivke u medijima upućene „Zvezdama Granda“.

20230926 103326

-Od 2004. godine do pojave Jelene Karleuše u „Zvezdama Granda“ dobro znate koga smo izveli na muzički put. Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Bane Mojićević, Darko Filipović, Milica Todorović, Dušan Svilar, Rada Manojlović, Darko Lazić, Amar Gile, Aleksandra Bursać, pa svi oni su bili pre Jelene- rekao je Popović, a potom se dotakao jedne od najvećih estradnih zvezda današnjice, Aleksandre Prijović koju je Jelena isprozivala u medijima.

-Aleksandra Prijović! Pa ljudi molim vas! Jelena je uvek govorila u emisijima „Šta vrede Zvezde Granda kad niko od njih nikakav koncert nije napravio?“ Evo Aleksandra Prijović organizuje. Jelena je za njen album rekla da je „šit“ i da je na nivou 2001. godine i da to ništa ne valja!- otkrio je Saša tokom gostovanja u Jutarnjem programu i dodao:

-Onda je juče u Jutarnjem programu rekla „Pa šta Arena, molim vas, vi sad u Areni prodate 2, 3 hiljade karata i odmah zakažete drugi koncert, ostalo podelite pa zakažete treći.“ Evo ja sad kažem zvanično, Aleksandra Prijović ima tri koncerta u Areni, 28-og, 29-tog i 30-og septembra, a prodato je zvanično do sinoć, a to može i da se proveri, 45. 000 karata! Koliko Arena može da primi? Po 15.000! – dodao je Popović.

Aleksandra Prijovic REPRIZA 5 1

Podsetimo, Aleksandra Prijović je prodala već dva koncerta u Areni u Zagrebu, a kako je Saša otkrio verovatno da će se uskoro u prodaji naći i karte za treći.

-To što je Aleksandra uradila je apsolutni rekord! – pohvalio je Saša Popovć nekadašnju zvezdu Granda.

ALEKSANDRA PRIJOVIC FOTO FOTO MUNJA10

Podsetimo, tokom gostovanja na Pink televiziji Saša Popović otkrio je na koji način je Jelena Karleuša obmanula javnost služeći se fotošopom i lažnim podacima.

-Želim da kažem jednu stvar koja se nikada nije desila od kada se meri gledanost. Ovo je jedan presedan koji je neverovatan. U pitanju je jedan falsifikat i lažiranje Jelene Karleuše koja je imala koncert na Prvoj srpskoj televizi takođe u 21h kada počinju „Zvezde Granda“- istakao je Saša, a sve detalje Karleušine obmane i dokaza koje je izneo Saša Popović pogledajte OVDE.

VIDEO: Saša Popović o novom konceptu „Zvezda Granda“

POGLEDAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: J. Jović