Login/Registracija

Saša Popović opleo po Jeleni Karleuši: „Zvezde Granda“ su i pre nje bile gledane! Ceca je najviše boli! Ovo je harakiri!

popovic karleusa ceca

Gostujući na Jutarnjem programu Pink televizije Saša Popović je do detalja objasnio kako je Jelena Karleuša obmanula javnost i falsifikovala podatke o gledanosti njenog koncerta koji je emitovan u istom terminu kada i prva emisija muzičkog takmičenja „Zvezda Granda”. 

-Ovo je bezobrazluk, da ja to još nisam video. Ovo je nešto što se nikad u istoriji merenja gledanosti nije desilo. Ovo je takva obmana i lažiranje, takav falsifikat…- rekao je Popović iznoseći dokaze da su „Zvezde Granda“ ubedljivo bile najgledaniji format.

On se osvrnuo i na Jelenin komentar da „Zvezde Granda“ više niko ne gleda.

„Zvezde Granda“ su i pre Jelene Karleuše imale neverovatne rejtinge i kao takva forma bile su najgledanije– dodao je Saša i iskoristio priliku i da pomene njeno učešće u žiriju, kao i zahteve koji su presudili da više ne bude deo najgledanijeg šoua.

IMG 6416 1 1

-Šest godina je ona sedela u žiriju „Zvezda Granda“. Da li ste čuli za dve godine da sam nešto rekao o Jeleni Karleuši? Čak i kad su me pitali za nju, rekao sam da je bila deo „Zvezda Granda“, deo velike gledanosti, ali da neko falsifikuje rezultate da bi sebe digao, a spustio nekog drugogDa ovo nije uradila, nikad ne bih rekao da je Jelena Karleuša imala 6 posto share-a na nacionalnoj televiziji, 7 posto u Makedoniji, 0,2 u Bosni– rekao je Popović i dodao:

-Kad ona laže svoje pratioce o procentima, koji su proverljivi, šta će onda za druge stvari… Tek sam sad sa ovim procentima ukapirao da ona nama nije doprinosila gledanosti.

sasa popovic ok foto munja 10

Popović je istakao da su „Zvezde Granda“ i bez Jelene Karleuše bile najgledaniji TV format.

-Zvezde Granda od 2004. godine do pojave Jelene Karleuše znate već koga su iznedrile, Tanju Savić, Slavicu Ćukteraš, Darka Filipovića, Baneta Mojićevića, Milicu Todorović, Milana Stankovića, Radu Manojlović, Dušana Svilara, Darka Lazića, Biljanu Sečivanović, Aleksandru Bursać, Amara Gileta. Oni su bili i pre Jelene Karleuše-istakao je Saša i otkrio zbog čega Jelena više nije deo najgledanijeg šoua.

JK 14 ok 2

-Žao mi je Jelene, mogla je da ostane u „Zvezdama Granda”, ali zbog određenih okolnosti nije. Otišla je, na njeno mesto je došla Ceca! Dva prsta u oko, to nju najviše boli. Volim te i dalje Jelena, ali ovo je takav potop, harakiri– zaključio je Popović.

VIDEO: Saša Popovićo novom konceptu „Zvezda Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić