Login/Registracija

Saša Popović raskrinkao Jelenu Karleušu: „Obmanula je javnost! Gde ćeš lopatom na bager?!“

popovic jk obmana

U subotu 23. septembra počelo je emitovanje nove sezone najgledanijeg muzičkog šoua u regionu „Zvezde Granda“, a od samog početka emisije TV Pink pozicionirao na mesto ubedljivo najgledanije televizije uključujući i sve ostale komercijalne emitere, kao i Javni servis. 

Nažalost, dobijeni podaci poslužili su pevačici Jeleni Karleuši, koja je na TV Prva imala prenos solističkog koncerta, da koristeći se fotošopom izmeni grafikon zbog čega je Saša Popović danas gostovao na Pink televiziji i doneo dokaze da je obmanula javnost .

-Želim da kažem jednu stvar koja se nikada nije desila od kada se meri gledanost. Ovo je jedan presedan koji je neverovatan. U pitanju je jedan falsifikat i lažiranje Jelene Karleuše koja je imala koncert na Prvoj srpskoj televiziji takođe u 21h kada počinju „Zvezde Granda“- počeo je Saša Popović, a potom izneo i dokaze o pevačicinoj obmani.

20230926 103326

-Šta se desilo u subotu u devet sati, počinje premijerna emisija „Zvezda Granda“ i Jelena Karleuša je imala svoj koncert na Beogradu na vodi i otišla na Prvu televiziju i ponudila da oni to emitiju u istom terminu kada idu „Zvezde Granda“. I dobro šta se dešava, u 21h kreće medijski obračun, utakmica. Jelena Kalreuša protiv „Zvezda Granda“, molim vas! Ovi sa Prve se ljudi vataju za glavu, pa gde ćete lopatom na bager?! Ja ne kažem da je ona lopata, već figurativno pričam- istakao je Popović.

U prilog tome svedoče fotografije share-a i zvanični podaci koji su jedini validni, a Saša je gostujući na Pink televiziji do detalja sve pokazao i analizirao.

-Znači Jelena je krenula sa koncertom u 21:04, Happy je tad bio iznad Karleuše, a mi sa marketingom smo već ispred nje, najgledaniji i kad su reklame- objasnio je Saša, a potom izneo detalje za koje javnost do sada nije znala.

-Ovo je interesantno Marija Šerifović stavlja na svoj Instagram profil ovaj grafikon, a Jelena Karleuša pošto jedino prati Mariju sledi ludilo koje nikada niste videli u istoriji merenja gledanosti. Mi smo 21, Jelena vidi i u fotošopu menja Prvu i Pink. Da li je ovo normalno?! – šokiran je bio direktor Granda.

20230926 103341

-Ovo je takva obmana i lažiranje, takav falsifikat kakav još nismo imali prilike da vidimo! Ujutru u 09.05 imamo grafikon Pinka i Prve televizije, pogledajte šta se dešava. Prva je ispod Pinka! Kada sam video kakav je falsifikat Jelena objavila tražio sam mojima iz PR službe da objave da je ovo obmana i mi smo to pustili. Nakon toga je nju zvao novinar Informera i rekao šta smo mi objavili a ona na to kaže „Zašto nisu javili vreme kada su merili tu njihovu gledanost?“. Kaže ona „Fotošopom su obmanuli javnost, „Zvezde Granda“ više nikoga ne interesuju i to je na njihovu žalost činjenica“- otkrio je tokom gostovanja na Pink televiziji.

-Ovo su zvanični podaci, ovde nema laganja! Sto posto tačna gledanost. Dok je živa pratiće je u CV-u da je preko „Zvezda Granda“ imala šest posto, pa lov i ribolov imaju takvu gledanost. Ponavljam, pa gde ćete lopatom na bager?! Ma ovo je takva obmana, falsifikat! Patosirali smo je- zaključio je Saša priznajući da i sam ne veruje šta se sve izdešavalo budući da o Jeleni Karleuši nikada nije rekao ništa loše.

-Mene je sramota što sedim ovde i pričam o ovakvom fijasku.

gledanost zg

Kao što publika zna „Zvezde Granda“ traju godinama, a neverovatne rejtinge ovo takmičenje imalo je i pre Jelene Karleuše koja je nekada bila deo stručnog žirija.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ I. Ankić