Posle 10 godina Mirza Selimović progovorio o pobedi u „Zvezdama Granda“: „Strepeo sam, nisam imao ničiju pomoć“ VIDEO

Mnogi pevači „Grand“ doživljavaju kao svoj dom, a 25. rođendan najveće produkcijske kuće u regionu proslavio je i pobednik „Zvezda Granda“ Mirza Selimović.

Mirza je prve muzičke korake napravio upravo na Grandovoj sceni pre deset godina, a sada se pred našim kamerama prisetio prvog dolaska u studio.

Uvek kad dođem u Grand osećam se kao kod kuće. Čini mi se da sam prvi put ovde došao 2013. godine, a 2014. sam pobedio u „Zvezdama Granda“, baš kada je i osnovana Grand televizija, tako da zajedno slavimo deceniju karijere. Drago mi je što zajedno rastemo i što ovde uvek imam veliku podršku- rekao je Mirza, a potom progovorio o trijumfu u najgledanijem muzičkom šouu u regionu.

-Prvo, ja nisam bio svestan par dana nakon pobede šta me je snašlo, preemotivno je bilo i iskreno nisam očekivao pobedu jer sam te godine bio jedini pop izvođač. Uvek sam držao svoj pravac, nisam odstupao mnogo i to se na kraju isplatilo- priznao je Selimović za Grand.

mirza selimović
Mirza Selimović

Na pitanje koliko su mu „Zvezde Granda“ promenile tok života, pevač je sa osmehom odgovorio:

-Ma, potpuno, za 180 stepeni! Sad imam mnogo više obaveza, promocije, mnogo ozbiljnije radim. Jednostavno takmičenje mi je donelo profesionalnu karijeru, a do tad sam se muzikom bavio isključivo iz hobija.

mirza selimović
Mirza Selimović

Prvi susret sa Sašom Popovićem i velikanima muzičke scene i danas pamti do detalja, a za Grand je otkrio kako se osećao kada je ispred sebe prvi put ugledao najveća imena na estradi.

-Prvi kontakt je bio tek na sceni, sećam se tad sam pevao „Krasivu“. Tada je u žiriju bio pokojni Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Aca Lukas, ta ekipa i bila je ona zavesa koja se dizala i spuštala, a ja sam toliko strepeo da li ću dobiti tih šest glasova. Ipak, imao sam sreću da svaki put dobijem sve glasove i to je najveća pobeda za mene- prisetio se pevač, tvrdeći da se sam koncept takmičenja danas, umnogome razlikuje od perioda kada je on bio deo popularnog šoua.

-Možda je takmičarima sada lakše jer imaju mentore, ali iskreno ja ne volim kada mi se neko puno meša. Ja sam uvek imao svoju viziju šta treba da radim i to sam gurao. Sada takmičari imaju pomoć stručnih ljudi, ali svakako im ne bih sad bio u koži, u njihovim cipelama (smeh). To je jako stresno i želim im svu sreću- istakao je Mirza.

mirza selimović
Mirza Selimović

Kruna njegove dosadašnje karijere i popularnosti je koncert u Beogradu koji će održati 15. novembra ove godine, zbog čega je veoma ushićen.

-Više od pola karata je već otišlo, tako da požurite da rezervišete svoje mesto (smeh). Već sam krenuo da radim probe sa bendom, biće sjajnih gostiju, sjajne muzike i neka dva tri bloka. Jedan blok će biti moje pesme, zatim među blok numere na kojima sam odrastao i treći opet sa mojim numerama, možda čak i neke sevdalinke. Svakako je da će to biti veče puno emocija– otkrio je za Grand.

Ceo razgovor sa Mirzom poslušajte u videu na početku teksta.

mirza selimović
Mirza Selimović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović/K. Marković