Mirza Selimović konačno progovorio o devojci, detaljno opisao njihov prvi susret: „Bez nje ne bih bio ovde gde jesam“

mirza selimović prvi susret s devojkom

Pevač Mirza Selimović gostovao je u jednoj emisiji na Hype televiziji gde je otvoreno govorio o devojci Jeleni koja mu je kako je istakao najveća podrška, i opisao prvi susret sa njom koji se dogodio u Novom Sadu i koji mu je zauvek promenio život.

-Bez nje bi sve bilo drugačije, možda bih ja našao neki svoj put ali mi je ona mnogo pomogla. Ja volim to da istaknem, kako god to nekome zvučalo zbog nje sam postao bolji i zbog nje sam ovde gde jesam -rekao je Mirza i dodao:

-Jer je ona mene uvek gurala napred, i nikada mi nije stajala na putu ka uspehu.

MIRZA SELIMOVIC ZGS SNIMANJE 17042024 FOTO FILIP 16 ok 1

Mirza je otkrio i neke detalje u čemu se između ostalog podrška njegove lepše polovine sastoji, kad aje reč o njegovoj karijeri.

-Čak je bilo situacija, da kada se vratim sa svirke i pokazujem joj fotografije sa nastupa. Tražila je da više koketiram sa publikom. Mislim koja bi to devojka rekla svom momku -izjavio je Mirza na Hype TV.

MIRZA SELIMOVIC ZGS SNIMANJE 17042024 FOTO FILIP 14 ok 2

Pevač je priznao i da li je nerazumevanje partnerki zbog posla kojim se bavi.

-Nikada nisam imao neke preduge veze. Bilo je svega i to je meni sve normalno, ali jedan suret u Novom Sadu je promenio sve. Ja nisam imao običaj da prvi prilazim devojkama, jer nekako se nameštalo da one meni prve prilaze -izjavio je Selimović i otkrio potom detalje sudbonosnog susreta.

-Međutim, njoj sam prišao pun sebe, misleći da me prepoznaje kao pobednika jednog takmičenja. Ali ona nije imala pojma ko sam ja. To je meni bilo super, i to me je kupilo u neku ruku. Naravno, zadržao me karakter, i sve što ide nakon toga. Trudim se da jako malo pričam o privatnom životu. Jer ona nije javna ličnost i taj deo privatnosti želim da ostavim samo za nas – zaključio je Mirza.

BONUS VIDEO: Mirza Selimović progovorio o novoj devojci

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić