Džejla Ramović otkrila da li je videla sina Marije Šerifović

MARIJA SERIFOVIC ZG SNIMANJE 17102023 FOTO MUNJA ok

Marija Šerifović dobila je sina Maria krajem prošle godine uz pomoć surogat majke u Americi, a sada je Džejla Ramović otkrila da li je posetila nekadašnju mentorku i da li je videla njenog naslednika.

Kako su Marija i Džejla i nakon njene pobede u „Zvezdama Granda“ ostale u dobrim odnosima, svi su očekivali da je mlada pevačica već videla malog Maria, ali se to ipak nije dogodilo.

DZEJLA RAMOVIC ZGS SNIMANJE 17042024 FOTO FILIP 27 ok

Džejla Ramović o sinu Marije Šerifović

-Sa Marijom sam u super odsnosima, čujemo se i danas – rekla je Džejla u podkastu „Oslobođenje“ i dodala:

-Nisam još videla dete, nisam stigla da odem.

9fcc96dd3390e9a63d60b5e485ebf9cad981a0f7

Podsetimo, Džejla je nedavno za Grand govorila o takmičenju „Zvezde Granda“ i priznala da joj je taj period bio posebno naporan.

-Bilo je takvih problema. Uvek smo morali da se vraćamo jer sam ja išla u školu, a roditelji na posao. Sećam se da smo dolazili premoreni, dođemo u 6 ujutru, a ja u 8 budem u školskoj klupi. Bilo je mučno, ali su mi u školi gledali kroz prste (smeh)- ispričala je u razgovoru za Grand i dodala:

-Uglavnom su mi ta putovanja teško padala, ti dolasci i odlasci. Mi smo jednom u dve nedelje dolazili na snimanja, to je baš bilo intenzivno, ali sve se to isplatilo. Kad vratim vreme teško mi je da se uopšte setim tih nekih mana- priznala je Ramovićeva.

BONUS VIDEO – Džejla Ramović intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković