Džejlina pesma bila namenjena Mirzi Selimoviću, pevač sve obelodanio: „Borio sam se za sebe“

MIRZA SELIMOVIC ZGS SNIMANJE 17042024 FOTO FILIP 16 ok

Mirza Selimović jedan je od retkih pevača koji je svoju popularnost gradio isključivo na svom glasu i izuzetnom talentu, bez ikakvih skandala.

Njegova autentičnost i posvećenost muzici osvojii su srca publike, što ga čini posebnim, a sada je za Grand otkrio kako je uspeo da ostane svoj, a da postane jedan od najpopularnijih mladih pevača.

-Splet okolnosti, sreća, pravi ljudi u pravo vreme. Možda smo mi imali sreću da u tom periodu upoznamo neke ljude i da nam se dese neke pesme. Sve pesme koje sam snimio, osim prvog albuma, kopao sam, tražio, borio za sebe. Tako da, jako je bitno prepoznati dobru pesmu, imati njuh i pevati ono što ti možeš da osetiš. Publika ne voli foliranje i prepozna kad ti nisi iskren, tako da je najbolje kad daš sebe, jer to publika zna da prepozna – istakao je Mirza.

MIRZA SELIMOVIC ZGS SNIMANJE 17042024 FOTO FILIP 14 ok

Mirza Selimović nedavno je održao promociju svog novog albuma na kojoj su prisustvovale njegove koje su mu u velikom broju pružile podršku.

Pevač je istakao da mu to veoma znači, a potom naglasio da je podrška kolega za njega neprocenjiva i da mu daje dodatnu motivaciju za nastavak karijere.

To je za mene uspeh, kada dođe toliko kolega da te podrži, bez ikakve sujete. Isto tako i ja, kome sam mogao da pomognem, pomogao sam, odmogao nisam nikad. Ono što je bitno, kada sam gledao kako se promocije rade, svi su uvek išli na plejbek i pomislio sam da kad ja budem radio promociju, dovedem bend, da bude tu tonac, da bude ozbiljno i da odradimo kao koncert. Onda smo tako predstavili i zato je ljudima bilo zanimljivije, ipak je drugačije kad daš energiju kroz živo pevanje – objasnio je Selimović.

MIRZA SELIMOVIC ZGS SNIMANJE 17042024 FOTO FILIP 10 ok

Pevač je otkrio i da je pesma Džejle Ramović, pod nazivom „Sparta“ prvobitno bila namenjena njemu.

-„Sparta“ je bila godinu dana kod mene na slušanju u izvedbi Milice Todorović, koju je Džejla preko našeg zajedničkog prijatelja čula i onda su me kontaktirali i pitali da li sam zainteresovan. Kada sam probao pesmu da otpevam, primetio sam da zaista ima žensku emociju i energiju i onda sam rekao da će Džejla da razbije tu pesmu stvarno – prisetio se Mirza.

DZEJLA R I MIRZA S ZGS SNUMANJE 20042024 FOTO FILIP 1 ok 2

BONUS VIDEO: Džejla Ramović: „Desile su se promene preko noći“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković