Login/Registracija

Mili napušta žiri? Popović odlučio da mu ispuni želju, pa pala ponuda za novu saradnju usred emisije: „To je moj san“

PRODUKCIJSKI ZIRI ZG SNIMANJE 02032023 FOTO MUNJA 7 ok 1

Pored ozbiljnog zadatka da pronađu najveće muzičke talente u regionu, članovi žirija „Zvezda Granda“ na čelu sa Sašom Popovićem u gotovo svakoj emisiji pronađu mesta i za šalu, a u poslednjem emitovanju Mili je inspirsao kretivnog direktora na samom početku.

Naime, dok su Sanja i Voja predstavljali žiri, Mili je pokušavao da dođe do reči, a kada mu je Popović obećao da će ga biti dovoljno na televiziji, on je otkrio neverovatnu stvar.

IMG 0131

Ja hoću da budem voditelj, to je moj san– priznao je Milić, a glavni i odgovorni je odlučio da mu ispuni tu želju.

Je l’ stvarno hoćeš da budeš voditelj? Joj, imam kucu nema ko da ga vodi da piški i da kaki svaki dan, i mog i Marijinog Haka, evo imamo voditelja– uzvratio je Saša u svom maniru i zasmejao sve prisutne.

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 25102022 FOTO MUNJA 6 ok

Podsetimo, iako je mnogo puta do sada učestvovao u raznim humanitarnim akcijama, Saša Popović to nikada javno nije eksponirao. Pre nekoliko dana na snimanju „Zvezda Granda“ on je poklonio dve violine muzičkoj školi u Bujanovcu.

-Evo doniramo dve violine za muzičku školu u Bujanovcu, a organizator je udruženje Vivarti. Evo jedna i druga violina i neka deca sviraju lepo. Neka nauče, pa kada odrastu recimo da dođu da prate Cecu. Ustvari, ona će već biti starija, onda mene najbolje da prate, najmlađi sam ovde sa Bosancem – našalio se Saša.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić