Oglasio se Đorđe David nakon udesa: „To mi se dešava već drugi, treći put“

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 13022023 FOTO MUNJA 4 ok 1

Pevač Đorđe David doživeo je udes na Novom Beogradu. Kako Grand saznaje, u njegov automobil je otpozadi udario drugi auto u kojem su bili muškarac i žena.

Sudar se dogodio na raskrsnici ulica Bulevar Zorana Đinđića i Narodnih heroja, a naša redakcija pozvala je rokera koji je otkrio šta se tačno dogodilo danas i kakve su posledice.

-Ništa strašno nije bilo, nema povređenih. Ja sam krenuo u Skoplje kada se to desilo i izgubio sam dragocenih sat vremena, a idem na jedan vrlo važan sastanak – rekao je on za Grand.

Član žirija „Zvezda Granda“ ispičao nam je da se ovo ne dešava prvi put i da je do sada imao nekoliko manjih „čukanja“, ali on nikada nije bio kriv.

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 17012023 FOTO MUNJA 7 ok

-Greška je čoveka koji me je udario, to mi se dešava već dva, tri puta godišnje da me neko tako na pravdi Boga udari i da ja ne budem kriv. Samo izgubim vreme koje niko ne može da mi nadoknadi. Vreme izgubiš dok se policija pojavi i dok se prođu sve te procedure – kazao je Đorđe i nastavio:

– Ljudi moraju da shvate kada se seda za volan da mora da se bude koncentrisan i moraju da znaju postoji levi i desni retrovizor. Čovek koji me je udario priznao je da je njegova greška.

Đorđe se pre dva dana pojavio na promociji svog nekadašnjeg pulena Aleksandra Josifovskom, a sve je šokiralo kada je istu naglo prekinuo.

-Uzmi pojedi nešto, samo da ja kažem nešto. Molim vas za ozbiljnu pažnju. Sve ovo što je Aleksandar postigao, morate mi verovati na reč, kao njegovom bivšem mentoru, postigao je zahvaljujući Vladi, njegovom očuhu koji je direktno 60 posto krivac što je on danas živ i stoji večeras ovde sa nama- rekao je Đole nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

Sve detalje sa promocije možete da pogledate u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/A.Dačić