Saša Popović dobio neverovatan poklon na snimanju „Zvezda Granda“ (VIDEO)

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 02032023 FOTO MUNJA ok

Ni sneg usred aprila ne može da spreči ekipu „Zvezda Granda“ da bude nasmejana na snimanju nove emisije, a čini se posebno raspoložen danas bio je Saša Popović. Za to je imao i dobar razlog zbog čega se odmah pohvalio pripadnicima sedme sile.

DSC05164

Naime, Sale je na poklon dobio nov mobilni telefon i odmah pokazao kako izgleda. Iako podseća na prve mobilne telefone koji su se pojavili ovo je napredna verzija zbog čega je Sale posebno oduševljen.

-Ovaj telefon sam dobio na poklon od prijatelja iz Bosne preko koga inače kupujem telefone. I to je neka nova Nokia mala, vidiš kolika je, puni se normalno kao što se puni i Iphone i svi drugi telefoni. Baterija traje čak deset dana, a unutra ima dve kartice. Jedino što nema interneta- rekao je za Grand, a potom se u svom stilu našalio:

-Čuje se bolje nego bilo koji drugi telefon! (smeh) Odličan je!

U videu ispod pogledajte kako izgleda neobičan telefon koji je dobio Saša Popović:

Podsetimo, Saša Popović nedavno je gostovao u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ u kojoj je govorio o „Zvezdama Granda“ koje već godinama obaraju sve rekorde gledanosti i tom prilikom otkrio koja emisija je do sada najgledanija.

U istoriji je najgledanija ona kad su u žiriju bili Ivica Dačić, Aleksandar Vučić i Velja Ilić. Mislim da je Brena bila kao četvrti članTo je sezona Rade Manojlović, Milana Stankovića, Dušana Svilara, Bucke, Dinče, Nemanje Stevanovića. To je bila najgledanija emisija jer je žiri bio takav, neočekivan. Recimo, bila je Ceca 2008. godine u jednoj emisiji, bila je Severina, zatim Toma Nikolić, Čanak, ma preko 200 članova žirija je bilo. Ali sve njih kada sam sublimirao i razmišljao o jednom stalnom žiriju, to je evo ovaj žiri -rekao je Saša.

ZIRI ZG SNIMANJE 28022023 FOTO MUNJA 10 ok 3
Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović/ A. Dačić