Melisa Zijadić nakon nastupa u „Zvezdama Granda“ progovorila o Bosancu: „Očekivala sam najbolje, ali“ (VIDEO)

Iako nije odmah prošla u naredni krug takmičenja, već je morala da sačeka baraž, takmičarka Melisa Zijadić priznaje da je zadovoljna učinkom koji je postigla u prošlom krugu.

Melisa Zijadić nakon nastupa u Zvezdama Granda progovorila o Bosancu

Melisa Zijadić Zvezde Granda - Intervju
Melisa Zijadić Zvezde Granda – Intervju

Ona je odmah nakon nastupa sumirala utiske za Grand, pa se dotakla najvažnijeg saveta koji je dobila od Dragana Stojkovića Bosanca.

Predivne utiske nosim, kao i svaki put do sada, predivno se osećam. Očekivala sam sve najbolje, tako je i bilo na kraju – počela je ona.

Melisa Zijadić Zvezde Granda - Intervju
Melisa Zijadić Zvezde Granda – Intervju

Kako je prošle subote završila u baražu, Melisa pred našim kamerama nije gubila nadu da će nastaviti takmičenje u „Zvezdama Granda“.

-Nije mi žao što nisam odmah prošla, ne znam kako da opišem taj osećaj, ali mislim da će na kraju biti sve dobro – dodala je Melisa.

melisa zijadic o bosancu
Melisa Zijadić nakon nastupa u Zvezdama Granda progovorila o Bosancu

Melisa Zijadić Zvezde Granda – Intervju

Za sam kraj razgovora, mlada pevačica se dotakla komentara koji je dobila od Bosanca i javno je dala obećanje da će primeniti njegov savet.

-Komentar koji mi je dao Dragan Stojković Bosanac ću sigurno primeniti, a to je da se malo više smejem. Ja se više koncetrišem na pevanje, za razliku od izgleda. To ću u sledećm krugu sigurno primeniti. Mentor mi je takođe rekao da se opustim, pa ću se potruditi da sve to primenim – zaključila je takmičarka, a šta je još rekla za Grand, pogledajte u videu na početku teskta.

BONUS VIDEO – Melisa Zijadić nastup Zvezde Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković