„Za 20 godina na televiziji nisam to doživeo“ Saša Popović u šoku, Marija i Viki se žestoko sukobile: „Ti ne treba da sediš ovde“ (VIDEO)

Žestok sukob Marije Šerifović i Viki Miljković obeležiće novu epizodu „Zvezde Granda“, a reči koje su izgovorile jedna drugoj ostavile su sve u šoku. Nesvakidašnja situacija se dogodila i sa Draganom Kojićem Kebom, a nakon toga je morao da reaguje Saša Popović.

marija viki svađa
Marija i Viki svađa / Foto: Z.K.Munja / F.Pavlović

Marija u žestokom sukobu sa Viki

Jedan nastup izazvao je pravu polemiku u žiriju, a Marija nije mogla da prećuti na Violetine opaske, pa je u jednom momentu rekla sve ono što joj leži na duši.

-Ona ne treba da sedi ovde! Ona je gluva! Pa to je stvarno, to je nonsens. To ne može da kaže normalna osoba – rekla je Marija vidno besna.

marija brutalna na rečima
Foto: Z.K.Munja / F.Pavlović

Popović šokiran Kebinim postupkom

U „Zvezdama Granda“ dogodila se nikad viđena scena na koju je Saša Popović morao burno da reaguje. Situacija koja se odiglara ostaće upamćena u televizijskom svetu još dugo.

keba izazvao haos na sceni
Foto: Z.K.Munja / F.Pavlović

Naime, Keba je kinuo dok mu je mikrofon još uvek bio uključen, a ovo je nasmejalo sve do suza, dok je kreativni direktor „Granda“ ostao bez reči.

-Prvi put vidim širokopojasno kijanje. Je l’ si ti lud Kebo, da nam izbiješ zvučnike ovde? Ja sam prvi put sada za 20 godina video da je neko kinuo u otvoren mikrofon, majke mi – kazao je kroz smeh Sale.

umalo prekinuta emisija
Foto: Z.K.Munja / F.Pavlović

Umalo prekid emisije

Popović je potom pozvao u pomoć ostale u studiju kako bi emisija mogla biti nesmetano nastavljena, dok se sve vreme čudio Kebinom postupku.

-Ako ima neka čistačica da obriše pod ovde jer je dobacio na dva metra – dodao je Saša.

Saša Popović šokiran
Printscreen

Smeh i odlična muzika, ali i nesuglasice članova žirija očekuju vas i ove subote, i to od 21 sat na TV Pink kada je na programu nova epizoda najvećeg muzičkog takmiečnja u regionu „Zvezde Granda“.

Promo emisije možete pogledati u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Printscreen,
Autor: A.Dačić