Melisa Zijadić odgovorila na žestoke kritike žirija za njen nastup: „Ne pogađa me“ (VIDEO)

Takmičarka koja je pokzala neverovatan talenat kada se pojavila u „Zvezdama Granda“, Melisa Zijadić ove subote nije uspela da zadovolji kriterijume žirija, nakon čega je završila u baražu.

Iako kritike nisu bile upućene toliko na pevanje, koliko na nedostatak energije i scenskog nastupa, njihove reči nisu pogodile mladu takmičarku.

Melisa Zijadić Zvezde Granda

Melisa Zijadić Zvezde Granda: „Ne pogađaju me komentari“

Zadovoljna sam, ali može uvek bolje– kaže Melisa nakog čijeg se duela povela žestoka rasprava:

Iskreno, bila sam zbunjena skroz zbog svega što se desilo, ali možda je trebalo tako da bude. Oni su tu da nam kažu da li je dobro ili nije, treba da radimo na kritikama. Ne pogađaju me komentari, to je u redu– tvrdi Zijadićeva.

Melisa Zijadić Zvezde Granda

S obzirom da se prvi put takmiči, zanimalo nas je kako je došla na ideju da se prijavi.

Prvi put sam ovde, htela sam od malih nogu da se oprobam, ali tek sam sada mislila da je taj trenutak i pravo vreme– kaže ona, a nas je zanimalo da je motivisala pobeda Slavice Angelove koja je takođe iz Makedonije kao i ona.

Slavicu nisam upoznala, možda ćemo se upoznati– rekla je Cecina pulenka čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO– Melisa Zijadić- Zvezde Granda- Live:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić