„Zorja je druga galaksija“ Mreže gore nakon pevačicinog nastupa na „Pesmi za Evroviziju“ (VIDEO)

Zorja je druga galaksija
Printscreen youtube RTS Pesma Evrovizije

Nastup Zorje Pajić na „Pesmi za Evroviziju“ publika je ocenila kao jedan od najefektnijih u prvom polufinalu, a na društvenim mrežama nižu se komentari i pohvale fantastičnog uitiska koji je pevačica ostavila na sceni.

„Oduševila. Tako se peva i nastupa“, „nagično“, „Jedva čekam nastup u finalu“, „Zorja je druga galaksija. Njen vokal i scenski nastup su milion svetlosnih godina ispred ostalih. Realno bez premca najbolji nastup“, neki su od komentara na mrežama.

Zorja oduševila nastupom
Printscreen youtube RTS Pesma Evrovizije

Zorja izdominirala na sceni

Zorja se pojavila na sceni u dugoj crnoj toaleti sa visokim elegantnim naramenicama, a sugestivne reči i ogledala koji su nosili njeni plesači pokušali su da odgovore na stihove iz naslova njene pesme: ko je „Lik u ogledalu“?

Zorja Pesma za Evroviziju
Printscreen youtube RTS Pesma Evrovizije

Sve je privukao i savršeno ukomponovani detalj na kojem su njene krupne plave oči davale kontrast kosi preobučenoj crnom perikom.

Zorja lik u ogledalu
Printscreen youtube RTS Pesma Evrovizije

Kulminacija numere stigla je pred kraj kada je došlo do razbijanja čini, pucanja ogledala i skidanja perike i otkrivanja ramena, kao i vizuelnog prekida skrivanja koje prati tekst numere.

zorja pze polufinale 2
Foto F. Pavlović

Zorja u finalu pod rednim brojem 11

Fantastičan nastup i predivna pesma sasvim sigurno nikoga nisu ostavili ravnodušnim zbog čega se Zorja i zasluženo plasirala u veliko finale gde će u subotu nastupati pod rednim brojem 11.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Zorja Pajić otkrila kako se prijavila za Evroviziju

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović/Printscreen youtube,
Autor: A.Dačić