„Priželjkujem devojčicu“ Marko Gačić spreman za prinovu: „Sve ide kako treba“ (VIDEO)

Pevač Marko Gačić u ekskluzivnom intervjuu za Grand otvorio je dušu o porodičnom životu sa suprugom, pevačicom Gogom Gačić i roditeljstvu.

-Super su klinci, ćerkica je ove školske godine pošla u prvi razred i redovan sam na roditeljskim sastancima, odlazim na svaki. Ona je stvarno poslušno dete i dobar je đak. Sa njom nemamo nikakvih problema kao ni sa sinom, ali on još nije pošao u školu pa ćemo videti kako će se on snaći – rekao je Marko, a potom dodao:

-Sinčić puni 5 godina i ide prvi put na rekreativnu. Za njega se malo brinem jer je nestašan i svašta mu pada na pamet, ali sam za to da se malo osamostali i da se socijalizuje, kao i ćerka. Zato su uostalom i ranije krenuli u vrtić.

marko gačić proširenje porodice

Na pitanje da li će on ili Goga lakše podneti razdvojenost od dece, pevač je odgovorio sa osmehom.

-Možda malo više ja razmišljam o nekim drugim stvarima, dok Goga brine o tome kako će na primer sam da se istušira i slično. Meni je u glavi da ne napravi neku glupost. Ali snađu se oni, i vaspitači su im divni. Sve to ide kako treba– priznao je Gačić za Grand.

marko gačić proširenje porodice

U našem narodu često se kaže da su ćerke više vezane za očeve, a da su sinovi mamini mezimci, međutim Marko se sa tim ne slaže.

-Ona je prva pa je mezimče svima nama, ali ne mislim da je omiljenija, ali kada bi došao red na treću bebu, kada bih mogao da biram, možda bih voleo devojčicu – rekao je Marko i za Grand otkrio da on i njegova supruga razmišljaju o proširenju porodice.

I kada je u pitanju karijera pevač pušta da sve ide svojim tokom.

-Sve ide po planu i programu rada. Snimamo i nastupamo. Često smo nešto najavljivali, ali u poslednje vreme ne volim više ni da najavljujem da spremam pesmu ili album jer to ne može da se isplanira zato što smo u haosu sa vremenom. Mogu da kažem da će nešto da izađe uskoro, a šta će da izađe i koliko je to uskoro to stvarno ne znam– otkrio je za Grand.

marko gačić proširenje porodice

Slična situacija je i kod njegove lepše polovine, za koju tvrdi da je odgovornija od njega.

-Goga je aktivnija, iako ja više radim u studiju i na sve strane sam rastrzan. Mada, Goga kad zacrta nešto to je sad ili nikad. Ja kada radim neki projekat, sve mi je nešto drugo važnije. Za razliku od mene, moja supruga kada krene nešto da radi, dok to ne završi ne staje – dodao je pevač.

marko gačić proširenje porodice

Pevač je za Grand otkrio i kako izgleda podela poslova u njihovoj kući.

-Dogovaramo se oko svih obaveza, nisam od onih muževa koji beže od obaveza. Stvarno sam tu i volim da pomognem, volim ja i da skuvam, jedino što ne mogu to je da usisavam. NIje da bežim od usisivača, nego zna se od prvog dana da to ne volim, dok sve ostalo prihvatam – zaključio je Marko.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić