ŠOK! Vučić u „Zvezdama Granda“, Ceca vikala na Popovića: „Ovo je nedopustivo u ovom formatu! Gospodine, protiv vas nemam ništa“ VIDEO

U „Zvezdama Granda“ stalno se dešavaju iznenađenja, a jedno od njih priredio je Voja Nedeljković kada je najavio da će se prvi put u popularnog takmičenju naći novi član žirija, dok će drugo biti svađa Cece Ražnatović i Saše Popovića

Umesto Marije Šerifović u žiriju će ove subote sedeti mlada pevačica Sanja Vučić, a Voja se našalio tokom najave, pa je prvo izgovorio prezime pevačice, što je mnoge u prvi mah zbunilo, pa su pomislili da se u emisiji pojavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić u Zvezdama Granda, ali Sanja Vučić

Vučić u Zvezdama Granda

-Večeras prvi put sa nama Vučić ali Sanja – rekao je Voja, dok je mlada pevačica otkrila kako će ocenjivati takmičare.

-Od mene očekujte britak jezik– najavila je Sanja.

Vučić u Zvezdama Granda

Osim ove promene, u takmičenju desilo se po prvi put i sukob Dragana Kojića Kebe i Dragana Stojkovića Bosanca.

Poznato je da se Keba i Bosanac već nekoliko emisija unazad peckaju, ali sada je kulminirao, te su jedan drugom sasuli sve u lice.

-Nisam učestovao u nekom prećutnom dogovoru i nisam psiholog da analiziram tvoje face – rekao je Keba, dok je Bosanac odgovorio:

-Ti si već oformljena zvezda, jedino ako nisi još uvek u povoju, pa još skidaš Šabanove trilere koje ne možeš da otpevaš. Ti ne čuješ razliku u boji glasa.

Vučić zvezde granda

Usred svađe Keba ustao sa stolice i prišao Bosancu da bi ga kolega bolje čuo, dok harmonikaš nije mnogo mario za to, pa je samo odmahnuo rukom.

Ceca odbrusila Popoviću: „Gospodine, protiv vas nemam ništa, ali ovo je nedopustivo“

ceca sasa svadja

Popović i Ceca su nastavili svoj sukob koji traje već nedeljama, a pevačica sada nije mogla da prećuti na reči kreativnog direktora „Granda“.

-Gopodine, ja protiv Vas nemam apsolutno ništa, ali imam protiv vašeg izlaganja, istupanja i ponašanja neprimerenom ovom formatu, To je apsolutno nedopustivo. Pitali ste me, dajte mi da odgovorim- vikala je ljutito na Popovića koji je pokušao da se brani.

svadja zvezde granda

Koliko teške reči su pale i šta vas sve čeka u novoj epizodi „Zvezda Granda“, pogledajte u videu na početku teksta.

Screenshot 2024 04 03 111724

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković