Miloš Bojanić u suzama, doneo drastičnu odluku za prodaju vile u Crnoj Gori: „To me je ubilo“ VIDEO

Miloš Bojanić ugostio je redakciju Granda u svojoj vili u Baošićima koja je u njegovom vlasništvu tri decenije i koja važi za jednu od najlepših nekretnina na obali Bokokotorskog zaliva.

Iako je u skupocenu kuću uložio mnogo, čak je i sam radio na njoj, odlučio je da je proda, što mu je tokom razgovora za naš portal veoma teško palo.

Miloš Bojanić prodaje vilu?

Bojanić je za sebe u potpunosti preuredio apartman koji krasi veliki fototapet Floride, a ono što je interesantno je da je ovu fotografiju sam zabeležio telefonom.

Nalazimo se na Floridi na jednoj divnoj terasi. Evo čekam kafu da mi donesu konobari– našalio se Miloš koji nam je otkrio da li je daleka Florida lepša od Baošića.

Ona jeste lepša, ali nije draža i to je ogromna razlika. U Baošićima sam proveo trideset i nešto godina, sa ovim ljudima sam se uklopio kao da sam u svom rodnom selu i Baošići su ostavili veliki pečat u mojoj duši jer sam tu proveo puno vremena– istakao je pevač.

bojanic florid

Pevač je otkrio da je dugo želeo da njegova fotografiju iz Amerike krasi neki od zidova njegovih nekretnina, a kako najviše vremena provodi upravo u Crnoj Gori, odlučio da je da upravu tu postavi svoje remek delo.

bojanic milo

Miloš Bojanić u suzama

Miloš je za Grand otkrio da je malo falilo da kupi kuću u Americi, ali je zbog jednog člana porodice promenio odluku.

Obavio sam razgovor sa porodicom i rekao da će to da se dogodi, ali onda je nastupila nesretna korona. Posle toga, prvo leto posle korone su došle moje unuke Bojana i Aleksandra i zaljubile se u Baošiće. One su toliko pokazale neku ljubav prema ovoj kući, čak je Bojana rekla: „Deda, ovo nikada nećemo prodati, ova kuća mora biti najlepša u Baošićima i kada se ja zaposlim, ja ću ti dati pare“, to je mene ubilo- sa suzama u očima je ispričao Bojanić koji je u poslednjem trenutku prelomio i odlučio da kuću ipak renovira, umesto da kupi drugu u Americi.

milos bojanic place

Koliko ćerke njegovog sina Baneta Bojanića vole Crnu Goru i mir koji imaju u Baošićima, svedoči i to što se svake godine dešava isti scenario, pa je tako bilo i tog leta posle korone, kada je Miloš doneo odluku da kuću ipak ne proda već da je renovira.

One su četiri puta pomerale kartu, nisu mogle da odu odavde. Pred kraj te sezone meni je došao čovek koji je doveo zainteresovane kupce, ali ja ponesen pričom moje najstarije unuke, kažem im da kuća nije na prodaju. Ispričao sam im šta je moja unuka rekla i tako nisam prodao ovu kuću i kupio na Floridi– rekao je za Grand i otkrio da je baš po unucinoj želji u potpunosti renovirao celu vilu.

-Po Bojaninom projektu sam sve uradio da cela kuća bude u staklu. Koštala me je života (smeh). Sve što je rekla, deda je sve uradio da kuća bude najlepša. Jedan momak iz Banja Luke je uradio projekat onako kako je moja unuka rekla, a ja sam se potrudio da svaku želju ispunim. Dve godine sam renovirao kuću, vi ste mi bili svedoci koliko sam radio– istakao je ponosno Bojanić.

milos bojanic kuca 1

U medijima se spekulisalo za koliko novca prodaje vilu, a ekskluzivno za Grand otkrio je koliko traži za kuću na obali.

-Kada sam oglasio vilu da je na prodaju, iz agencije su me pitali koja je cena, ja sam rekao da nemam pojma i da oni bolje znaju kako se kreću cene na tržištu. Rekli su mi da ovo na moru, tj u okolini nema da se prodaje kuća, niti plac baš na obali mora i da se cena kreće od milion i po do dva. Nije mi bilo jasno jer je razlika pola miliona. Ja bih najviše voleo dva, ali ako je to realno…– naglasio je Miloš za Grand.

Zbog neverovatnog izgleda koji je osmišljen po projektu mladog arhitekte iz Dervente, mnogi kažu da je i nalepša, ali i najluksuznija kuća u Boko Kotorskom zalivu.

– Pa dobro, moglo je to da se dovede do daleko većeg savršenstva, ali uradio sam najbolje što može i mislim da na ovom području nema luksuznije.  Trudio sam se, sve je novo, sve je lepo i funkcionalno, apartmani su dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni i šestokrevetni – objašnjava pevač.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Čumić/Ankić/Jović,
Autor: Čumić/Ankić/Jović