Marijini kandidati SPREMNI NA SVE DA OSVOJE MENTORKU, jedno iznenađenje je oborilo sa nogu: „STIGAO MITO“ (VIDEO)

IMG 0264 1

Ove subote počeo je treći krug „Zvezda Granda“, i Marija Šerifović odlučila je da je pravo vreme da publiku upozna bliže sa njenim kandidatima pa je zato snimila jednu od proba koju je održala pre nekoliko dana.

U Grandovom studiju okupio se određeni broj kandidata sa kojima je porazgovarala o utiscima iz prethodnog kruga očekivanjima od nastavka takmičenja.

Hamza Gušić otkrio je kako vredno radi i često nastupa, na osnovu čega je njegova mentorka zaključila da i dobro zarađuje pa se našalila i upitala ga da li je doneo mito, nakon čega je prasnula u smeh.

marija mito

Stigao mito– drala se ona dok je mahala kovertom i zasmejavala sve oko sebe nakon čega su uozbiljili stvar i prešli na probu pevanja.

Jedna od kandidatkinja koja ima neverovatan talenat koji nije u potpunosti pokazala na sceni je Amina Jusić kojoj je prethodno pojavljivanje bilo napeto.

amina

Ne znam šta se kandidatima koji dođu na probu pevaju super i onda dođu na emsiiju i …Ja apelujem javno na tebe- zapanjeno je rekla Marija koja od ove kandidatkinje očekuje da zasija na sceni kao pto je i u njenom vlogu.

martima mito

Vesela i nasmejana na probu je stigla Martina Jozinović koja je za Šerifovićevu imala posebno iznenađenje.

Svaki put kad dođeš od sada pa nadalje ti mi ovako donesi po 4,5 komada i sve će biti u redu. Kod nas nema ovog soka, ovo je moj omiljeni koji mi je ona sada donela– otkrila je Marija nakon što joj je kandidatkinja uručila sok, pa se nadovezala na njene reči.

sok marija

Da bih mogla da prođem dalje– našalila se šarmantna Martina.

Kako su pevali kanddati na probi i ostale detalje iz njihovih pojavljivanja koja niste imali prilike da vidite na malim ekranima pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Youtube,
Autor: S. Čumić