Login/Registracija

DUO GRAND se oglasio posle Pesme za Evroviziju: Zahvalili se jednom moćniku, a evo da li su razočarani plasmanom

Snapinsta.app 1080 331128239 891683472164650 12273439677571697 n 1

„Duo Grand“ koji čine Aleksandar Simić i Nenad Osmanović, protekle subote borili su se na takmičenju „Pesma za Evroviziju“ sa pesmom „Viva la vida“, a u finalnoj noći trijumfovao je mladi Luke Black.

Iako nisu uspeli da ostvare svoj cilj da odu na Evroviziju, mladi dvojac ne krije radost što im se uopšte ulazala prilika da se bore za odlazak u Liverpul.

U velikom finalu dobili su četiri poena od jednog člana stručnog žirija i to od Nevene Božović, dok su su u SMS glasanju osvojili 3005 glasova i završili na dvanaestom mestu od šesnaest.

simic osmanovic 1

Nakon finalne noći i proglašenja pobednika koje je izazvalo pravu buru i podelio javnost, oglasio se i „Duo Grand“.

-Nažalost nismo uspeli da se plasiramo na Evrosong. Nismo nezadovoljni, naprotiv prezadovoljni smo svojim učešćem na PZE– počeo je Nenad i nastavio:

Hteo sam da se zahvalim svim prijateljima koji su bili uz nas i podržavali nas u toku takmičenja i za vreme takmičenja. Zahvalio bih se celom timu koji su od početka do kraja bili uz nas. Velika zahvalnost Dejanu Milićeviću, takođe devojkama iz plesne grupe „Evolution“ koje su upotpunile naš nastup. Zahvalni smo ljudima koji su radili pesmu Ninu Ademoviću,Raletu Ratkoviću i Branislavu Glušcu.

Najveću zahvalnost imamo prema čoveku koji nam je poklonio pesmu, našem producentu Saši Popoviću i našoj kuci Grandu, ‘Zvezdama Granda’ i ‘Grand televiziji’. Ovo je samo početak. Voli vas ‘Duo Grand’- poručio je Aleksandar Simić.

Momci su obe večeri i u polufinalu i u finalu dali sve od sebe na sceni, a Marija Šerifović istakla je na svom Tviteru da su jedni od retkih izvođača koji su u polufinalu pevali perfektno, bez greške.

Inače, pesma „Viva La Vida“ nosi snažnu poruku, a Nenad i Aeksandar traže odgovor na pitanje da li je bogatstvo preduslov za sreću i ljubav u životu.

NE PROPUSTITE I

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić