Login/Registracija

ISPALA iz ZVEZDA GRANDA, sad otkrila da je VRAĆENA: Ana Bekuta joj pomogla

IMG 0531

Iako ove subote nije prošla direktno u četvrti krug „Zvezda Granda“, takmičarki iz tima Ane Bekute Ljiljani Milaković sreća se ipak osmehnula, te je nakon emitovanja emisije odlukom produkcije i mentorke vraćena u takmičenje.

Upravo ovu vest podelila je Ana na svom Instagram profilu, što je obradovala kako samu takmičarku, tako i publiku koja je od početka takmičenja podržava.

DSC04842

-Ove subote prikazan je treći krug. Hvala svima na podršci, hvala na lepim rečima. U baražu nisam prošla, iako sam dobila pet glasova, ali Saša Popović je rekao da će neke kandidate vratiti, pa se nadam da ću ja možda biti u tih par. Smatram da je dobar uspeh i ovo do sad što sam postigla, hvala i mojoj mentorki Ani- poručila je u subotu Ljiljana, a već u ponedeljak sačekala ju je divna vest – da je vraćena u šou.

Screenshot 20230306 085929 Instagram 1

Inače, takmičarka iz Hrvatske skrenula je pažnju kada je u drugog krugu otkrila da je smršala 10 kilograma.

Tridesetosmogodišnja pevačica rekla je da je motivaciju za uspeh dobila od svoje mentorke i za samo par meseci pokazala drastinčnu promenu.

-Veliku zahvalnost dugujem mojoj mentorki Ani Bekuti, a za mojih 10 kila manje, za moj trud i rad, zaslužena je najbolja trenerica – poručila je Ljiljana na Instagramu.

0A0A1220

Poslušajte kako je Ljiljana pevala u drugom krugu „Zvezda Granda“.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić