ISPLIVAO PRIVATAN SNIMAK Zorane Mićanović iz njenog doma: Svi komentarišu kako je devojka za primer, a ona ima samo jednu poruku: „POMOZITE SVOJIM RODITELJIMA“ (VIDEO)

51c45c00eaf5eb69a08de8336d396ceaf7d11fab

Proslavljena „Zvezda Granda“, Zorana Mićanović stekla je ogromnu popularnost sa samo 16 godina kada je nakon takmičenja napravila bum na estradi hitom „Sikter“, od kada joj karijera ide uzlaznom putanjom.

Talentovana pevačica u potpunosti se posvetila svom pozivu, koji iziskuje puno odricanja, ali malo ko zna da se iza sjaja i glamura koji vidimo na društvenim mrežama i malim ekranima i dalje krije sasvim normalna i vredna devojka koja nije zapostavila svakodnevne obaveze zbog pevanja.

ZORANA MICANOVIC ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 20 ok

Naime, u nekoliko navrata Zorana je isticala kako obavlja sve kućne poslove bez ikakve muke, što je sada pokazala i u jednom kratkom videu na svom TikToku.

ipiccy image 10 1

Ja svake sedmice sređujem kuću, ali po prvi put sam snimila da to uopšte radim pošto mnogi ljudi misle da se ja samo bavim pevanjem, da se samo lickam i sređujem , a niko ne zna zapravo šta stoji iza svega. Mogu samo da kažem da sam jako vredna i da radim sve kućne poslove– objašnjava pevačica u objavi na kojoj čisti, koji je poentirala snažnom porukom za sve.

Kada god možete pomozite svojim roditeljima, jer to njima puno znači– zaključila je Mićanovićeva.

@zoranamicanovic

Nesto malo drugacije 💪🏼🙈❤️

♬ original sound – Zorana Micanovic
tiktok.com/@zoranamicanovic

Ovaj video iznenadio je njene pratoce koji su je pohvalili kako je devojka za primer na koju treba da se ugledaju njene generacije , ali i stariji i mlađi koji izbegavaju da rade kućne poslove.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić