Mariji Šerifović STALI NA ŽULJ: “Pola albuma sam BACILA, niko NE MOŽE da peva moje pesme“

Marija Šerifović nedavno je obradovala publiku informacijom da će njen novi album uskoro ugledati svetlost dana, što je izazvalo još više nestrpljenja kod njenih fanova koji su na ovo čekali nekoliko godina.

Pevačica je otkrila da je još 2020. godine odabarala sve pesme za album, ali joj se mišljenje u međuvremenu promenilo, zbog čega je pola materijala morala da “baci“.

fa2857ab5e3ab55d5554654ab09a8206e518ddb3

-Moram da budem iskrena, pola pesama sam vratila a zadržala sam one koje mi s ejoš uvek pevaju, tako da sada kreće potraga i rad na albumu. Da li će biti gotovo sledeće godine u februaru, martu ili spetmebru, ne znam, ali znam da će sigurno biti sledeće godine- najavila je pop zvezda.

Uprkos obećanjima koja je dala, mnogi joj još uvek staju na žulj pitanjem zašto ne izbaci barem jedan singl u kome će publika uživati dok ne izbaci ceo album.

Mnogi me to pitaju i moram da priznam da malkice razmišljam o tome, samo malkice, ali neću ništa da obećavam- kroz smeh je rekla za Grand news.

21cd43f84ddfd8c8fb0eacebc909fca0af7b78b6

S obzirom da su nedavno mediji brujali o ratu između pevačica Milice Pavlović i Ane Nikolić zbog pesme “Provereno“ koju je prvobitno trebalo da uzme Ana ali je na kraju završila u Miličinim rukama, Marija objašnjava kako bi reagovala da neka od pesama koju je vratila završi u rukama druge koleginice.

-Prvo te pesme koje sam vratila su baš nekako pisane za mene i ne znam ko bi pristao na to, da peva takve pesme, to broj jedan. A drugo ako ih neko snimi stvarno nemam problem sa tim, nije bila meni suđena, nije mi se pevala i zato sam je vratila- zaključuje pevačica.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac