Login/Registracija

HANAD SPREMA IZNENAĐENJE, CECA UMEŠALA PRSTE: „Imamo poseban odnos“

Nakon maestralnog finala „Zvezda Granda“, prošlogodišnji finalista, Hanad Džehverović, vredno je radio tokom leta, a sada je za publiku pripremio nova iznenađenja.

Naime, sprema se nova pesma pod nazivom „Kunem ti se svim“ koja već u najavi preti da postane veliki hit.

-Pesma je vesela, komercijalna, i nekako ide uz moju energiju. Donosimo nešto drugačije na estradu i nadam se da će dobro proći – kaže Hanad i priznaje šta mu je mentor rekao kada je čuo novu numeru:

-Đorđe David je naravno prvi čuo pesmu, odobrio, rekao da je odlicna – dodaje on i otkriva da je pesmu poslao i Ceci Ražnatović.

-Ono što je zanimljivo, pesmu je čula i Ceca, a zaista je pohvalila, što mi je dodatno dalo vetar u leđa. Ceca i ja smo tokom prošle godine izgradili neki poseban odnos, tako da je tražila od mene da joj pošaljem pesmu da je čuje i da mi iskreno kaže svoje mišljenje, kao neko ko je snimio toliko hitova.

Hanad je rekao da je ova pesma bila spremna još prošle godine, ali je odlučio da je sačuva i objavi nakon završetka sezone „Zvezda Granda.

-Ova pesma je bila spremna za prošlu godinu, ali sam odlučio da se vratim u takmičenje, tako da će tek sad ugledati svetlost dana. Pustao sam svojoj raji iz takmičenja pesmu i svi su pevali refren po ceo dan po hotelu. Jedva čekam da pesma izađe, u pitanju je samo nekoliko dana, tačan datum će se znati kroz dan – dva. Kunem vam se svim – rekao je Hanad za Grand potral.

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković