Login/Registracija

BIO JE SA STARIJIM ŽENAMA ZBOG PARA: Oglasio se cimer iz zatvora bivšeg muža Ivane Šašić „ON JE PATOLOŠKI LAŽOV“

Bojan Simić, bivši suprug pevačice Ivane Šašić, postao je učesnik rijaliti programa. Njih dvoje su se neposredno pred njegov ulazak u rijaliti razveli jer ju je on prevario.

ivana sasic 8

Zoran J., koji tvrdi da je sa Simićem bio cimer u zatvoru u Austriji izneo je skandalozne stvari o novom učesniku rijalitija.

Sa Bojanom sam se upoznao u zatvoru u Austriji prošle godine. Delili smo ćeliju dva meseca, dok ga nismo izbacili. Mi smo tamo imali neka pravila. Dogovarali smo se šta da poručimo iz kantine, tako da smo sve delili. Međutim, njemu kada su stizale stvari, nikad nije stizalo ono što smo mi ostali upisali. To se dešavalo nekoliko puta, pa smo jedne noći kad je zaspao, uzeli i videli da je sve ono što smo zajednički poručili prežvrljao i da je ostavio samo ono što samo njemu treba. Na primer, poručio je samo za sebe cigarete, a ostalo što treba za sobu i za nas ostale nije ni naručivao. Svi smo videli kakav je čovek i koliki je lažov – započinje priču Zoran za Kurir i nastavlja:

Samo je lagao. Pričao je kako mu je Joca Amsterdam kum, da ima tri-četiri kamiona i da ne zna kako će da plaća radnike sad kad je u zatvoru, pa da ima kafanu u Rakovici. Pričao je i da popola drži jednu firmu za prevoz ljudi sa osobom bliskom državnom vrhu. A posle sam čuo da je on bio samo vozač i da je vozio na crno, pa su ga izbacili. Jedino što je tačno jeste da je sa Banovog brda. Lagao je i zašto je bio uhapšen. Prvo je rekao da su ga digli kad je krenuo u Evropu, da su ga izbacili iz kamiona, a da on ne zna zbog čega. On je prvo ležao u Hrvatskoj mesec-dva, a onda u Austriji. Kad mu je stigla optužnica, videli smo da ga terete za neku baštu koju je držao u okolini Beča 2015. godine i zbog krađe kuhinje iz stana koji je rentirao u Beču, koja je bila vredna tri do četiri evra – otkrio nam je Zoran.

IMG 2208

On se toliko plašio da smo ga jednom jedva naterali da izađe iz ćelije da prošeta. Ivana mu je redovno slala stvari i novac, ona ga je finansirala. Tada ništa loše o njoj nije pričao. Nije hteo da seče nokte, porasli su mu kao kandže, pričao je da ne ume i da je njemu žena sekla nokte. Lagao je i da ima troje dece. Patološki lažov. Bio je stalno pod lekovima za smirenje, žalio se da su ga tukli u Mađarskoj, čovek je bolesnik, izgubljen je stalno – dodao je on, pa nam je ispričao i kako je izgledao njegov razgovor sa Ivanom.

Sa Ivanom sam se čuo posle izlaska iz zatvora. Ona mi je rekla da je sve što je on pričao laž. Kada sam joj rekao da ću se javiti kad dođem i da možemo da se vidimo u njihovoj kafani u Rakovici, ona se šokirala i rekla da oni nemaju nikakvu kafanu. Tada mi je ispričala da ju je on prevario sa nekom babom. On je spavao sa babama da bi zaradio koji dinar, u to sam siguran. Ivana je celu porodicu i njega finansirala. Ona nije znala ništa o tome šta je radio po Austriji, pet godina ju je lagao. Dno. Izbaciće ga iz rijalitija čim shvate koliki je lažov, loše mu se piše – završio je Zoran.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić