RUŠE SVE STEREOTIPE: One su NAJBOLJE SVEKRVE na estradi (VIDEO)

Kažu da ne postoji komplikovaniji odnos od onog između svekrve i snajke. Ovaj odnos oduvek je bio intrigantan i tema broj jedan u mnogim porodicama.

Mada iako mnogi govore da je odnos snajke i svekrve mahom problematičan i loš, postoje slučajevi koji dokazuju da to i ne mora da bude tako,a srpska estrada je puna primera koji govore baš u korist tome.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović od samog početka kada je njen sin Veljko započeo vezu sa tada Bogdanom Rodić, nije krila koliko je zadovoljna njegovim izborom. Ceca je neretko isticala da je oduševljena Bogdanom, te da joj sreća njenog naslednika na prvom mestu.

Folk zvezda na svom Instagramu neretko objavljuje Bogdanine fotografije i video snimke, a jednom je pokazala i kako joj snajka sprema palačinke.

Pevačica Goca Božinovska jednom prilikom je govorila o tome u kakvim je odnosima sa sa sinom Mirkom Šijanom i snajkom Bojanom Rodić, odnedavno Šijan. Ona kaže da nju uopšte ne razdvaja od svoje dve ćerke Jelene i Zorane i da u njihovoj kuci vlada harmonija.

Svekrva je istakla da maldenci žive na drugom spratu kuće i da im se ne meša u život, ali je u svakom momentu tu kada je potrebno.

U više navrata Ana Bekuta je isticala da joj je porodica jedina mirna luka i da u njoj uvek traži utehu kada naiđu teški trenuci. Jedna takva desila se i pre nekoliko godina kada su njen sin i snaja zapali u porodičnu krizu i kada je snaji Jeleni Ana pružila potpunu podršku.

Oni funkcionišu odlično, a deca i porodica su Ani kao melem na ranu u teškim vremenima kroz koje prolazi otkad je ostala bez partnera Milutina Mrkonjića.

Svekrva Mirke Vasiljević, Marina Rajević Savić obožava obe svoje snaje i Mirku i Tijanu, a to neretko pokazuje na svom „Instagram“ nalogu, objavljujući njihove fotografije uz emotivne poruke podrške i poštovanja.

Jednom prilikom je Marina na društvenim mrežama o ženi svog sina Vujadina napisala pohvalne reči.

-Dok je u našoj Srbiji ovakvih mladih žena, supruga, majki, ćerki – ima nade- napisala je ona.

Pevačica Aleksandra Prijović udata je za Filipa Živojinovića sina iz prvog braka Bobe Živojinovića. Ona neretko ističe da ima odličan odnos sa Lepom Brenom, ali je nedavno naglasila da joj Brena „nije svekrva“.

– Meni je svekrva Filipova majka Zorica. Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovek –priznala je Aleksandra.

Krajem maja ove godine Suzana Jovanović i Saša Popović su organizovali glamuroznu svadbu pevačicinom sinu, na gala proslavi pojavilo se sam krem naše estrade. Danijel je odveo svoju izabranicu Tijanu pred oltar, a majka Suzana ima samo reči hvale za svoju snaju.

– Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažljiva. U početku sam joj davala savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka mislim na dobrobit dece i njihovu sreću jer, ipak, mi smo najsrećniji kada se oni lepo slažu -rekla je Suzana upravo u našoj emisiji „Grand news“.

Pevačica Nada Topčagić se putem društvene mreže Instagram neretko hvali kakvog sinom i snajkom. Da je ponosna majka Topčagićka je pokazala fotografijom na kojoj njen sin Miroslav i snajka poziraju elegantno obučeni, a usledili su i komentari hvale.

Kao vrsna domaćica Nada se hvali i umećem svoje snaje u kuhinji, tako da je bar sa te strane sigurna da joj sin neće ostati gladan bez njene kuhinje.

O privatnom životu pevačice Zorice Brunclik javnost zna gotovo sve detalje, ali se za razliku od druge dece poznatih ličnosti, njena deca nikada nisu medijski eksponirala. Ono što malo ko zna jeste da je njen sin Đorđe Tutić godinama u skladnom braku sa Vanjom Tutić, koja se na nekoliko proslava Zoričinih kolega pojavila zajedno sa porodicom. Mnogi se slažu da u tim momentima sve zaseni upravo pojava snaje Zorice Brunclik.

Odnos između svekrvi i snajki oduvek je bio problematičan, ali neretko ima i slučajeva koji dokazuju da je to banalnost. Iako sve one u javnosti ističu da su u najboljim odnosima, to se više puta pokazalo da nije slučaj.

Međutim, ima i onih koje svoje svekrve zaista smatraju najboljim prijateljicama, a jedna od njih je i pevačica Seka Aleksić, kao i voditeljka Jovana Jeremić.

Ima još mnogo lepih primira da su pevačice ponosne na svoje svekrve, a i obrnuto da pevacice hvale svoje snaje u svim svojim intervjuima, a ko ima najbolji odnos pogledajte u videu.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić/Ž.Krstić