Login/Registracija

Marija Šerifović otkrila ko je jedini kome bi poverila ljubavne probleme: „Ne pričam sa ljudima o tome, te odluke su samo moje“ (VIDEO)

Marija Šerifović poprilično je aktivna u objavljivanju svojih vlogova kroz koje je publika upoznaje van scene, a u poslednjem ogovarala je na pitanja publike kada je progovorila o svom ljubvanom životu koji oduvek intrigira javnost.

Jedno od pitanja koje joj je bilo najzanimljivije glasilo je šta bi pitala svog psa kada bi on imao moć govora, a njen odgovor je sve iznenadio.

Pitala bih ga kakvo je njegovo mišljenje o mojim ljubavnim izborima. Sednemo on i ja, on grokće granule, ja pijem neko piće i pitam ga pošto generalno ne pričam sa ljudima na tu temu i sa prijateljima, te odluke su samo moje, ali sa njim bih volela– iskrena je Šerifovićeva koju zanima i da li njeni psi imaju zajednički jezik kojim komuniciraju.

Neizostavno je bilo pitanje da li ima mesta za ljubav u njenom životu.

U mom životu za ljubav uvek ima mesta, samo je pitanje da li je mesto upražnjeno ili nije ali trenutno nema mesta– rekla je pevačica koja priznaje da je bila u toksičnoj vezi.

Mislim da jesam i da smo svi u nekoj fazi našeg života bili u nekoj vezi koja nije bila baš najzdravija- otkrila je ona.

Na kraju, dala je svoj sud o udaji, prilikom čega je obrazložila zbog čega smatra tu instituciju problematičnom.

Neću da se udajem, mislim da je to potpuno besmisleno. Mislim da papir kao papir samo stvara problem, osim kada su ljudi u veri pa crkveno venčanje. Ovako je to oteperećenje i najviše problema ukoliko dođe do razvoda- istakla je pevačica čiji ceo vlog možete pogledati u vidu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić