Login/Registracija

Na plaži grmi, a u vodi je niko ne bi prepoznao: Žena od sultana pliva sa naočarima i u papučama, prolaznici ne veruju šta vide (VIDEO)

Pevačica Tijana Em ovih dana boravi u Crnoj Gori gde je uživa u moru i suncu, a svoje pratioce redovno čašćava fotkama i snimcima koje objavljuje.

Ona je na ovom putovanju sa svojom drugaricom sa kojom se sjajno zabavlja i koja je odlučila da objavi snimak pevačice dok pliva u moru na kome deluje neprepoznatljivo.

Navikli smo da je Tijana uvek top sređena i svojom atraktivnom pojavom privači veliku pažnju javnosti, međutim snimak koji kruži društvenim mrežama pokazao je njenu drugu stranu.

Naime, pevačica je sa naočarima na očima i u papučama ušla da pliva što je do suza nasmejalo njenu saputnicu koja je to njeno izdanje obelodanila.

Pošto nema peraja i masku, gospođetina pliva sa naočarima za sunce i u papučama– piše u opisu snimka koji je Milentijevićeva takođe podelila.

Brojne fanove nasmejala je ova situacija kojom Tijana pokazuje da se iza ispoziranih slika krije sasvim normalana devojka koju popularnost nije udarila u glavu.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić