Login/Registracija

Aleksandra Bursać u ozbiljnom problemu, doziva i Boga u pomoć: „Muke moje niko ne zna“ (VIDEO)

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Aleksandra Bursać danas je jedna od najuspešnijih pevačica koja puni hale i klubove gde god da nastupa. Iako bi se rekloda joj sve ode od ruke, Aleksandra je priznala da se suočava sa ozbiljnim problemom, a pozvala je i Boga u pomoć

-Muke moje niko ne zna. Ja sam nešto smršala i em nosim sada 32 farmerke kao dete neko, em nosim 35 cipele. Bože dragi šta se događa, dal’ se ja još više smanjujem?! – zapitala se Aleksandra.

Iako je pevačica vedrog duha pa se sa novonastalom situacijom suočila uz smeh, ipak ju je zabrinulo što joj stvari postaju prevelike, a broj obuće stvara joj problem oko kupovine, jer često mora da posećuje dečije radnje, umesto prodavnica garderobe za odrasle.

Nepoznanica je da li joj je vitka linija posledica vežbanja ili zdravstvenih problema kojih je na žalost imala često u prethodnom periodu, o čemu je nedavno javno govorila.

-Imala sam nedavno koronu po četvrti put. Prva tri puta je bilo podnošljivo, a četvrti put sam bila u kritičnom stanju – ispričala je pevačica za Grand, i opisala to neprijatno iskustvo:

Mnogo sam kašljala, uplašila sam se za sebe veoma. Nikad do tada nisam imala temperaturu, kada sam je dobila nisam mogla da ustanem iz kreveta četrnaest dana. Nisam mogla da nastupam, svaki dan sam dobijala infuzije, ali sve je bilo uzaludno – rekla je nedavno Aleksandra.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić