Login/Registracija

Duelisti Nenad Kostov i Josip Nedić iznenadili stajlingom, a potom i potvrdili kumstvo ranije dogovoreno: „Neka bude Aleksandar“ (VIDEO)

Kandidati za „Zvezde Granda“ Nenad Kostov i Josip Nedić briljirali su na sceni u međusobnom duelu, a odmah je pao u oči njihov stajling. Obojica su naime pokazala da vode računa o svom izgledu, koristeći i depilaciju, o čemu su govorili za Grand.

-Umalo se dogodio peh jer sam hteo da uzmem isto ovo odelo kao Nenad, pa smo mogli da se pojavimo u identičnom stajlingu – otkrio je Josip, a pristao je i da raskopča sako, pa je ispod mrežaste majice pokazao da je dobar izgled jako bitan za scenu.

Nenad je objasnio zašto je važno voditi računa o izgledu.

-Naravno da depiliram grudi. Meni je nenormalno da se pojavim drugačije. Mislim da imam tu sve ono. U redu, nemam ništa ni protiv toga, ali ako već biram ovako nešto onda moram da ispratim sva pravila. To ne gledaju blagonaklono oi koji su zaglavljeni u 1993. godinu. Kriterijumi su povećani, kako za žene tako i za muškarce. Više ni muško ne može da izađe na scenu tako što obuče prvo što mu padne pod ruku – rekao je Nenad i dodao da je za kompletan luk bitna i boja kose.

-Ja sam oficijalno plav – dodao je Nenad a Josip je otkrio i da mu je kolega iz duela jedan od glavnih favorita.

-On je prosto rođen za scenu. Zaista tako mislim. Palo mi je na pamet da snimimo neki duet – predložio je iznenada Josip Nenadu, a rukovanjem su potvrdili postignuti dogovor.

Nenad će uskoro postati i po treći put otac, a ovoga puta je otkrio kako on lično doživljava supruginu trudoću.

-S obzirom da sam sve mane, vrline i cake naučio tačno znam kad treba da se ućutim. Čim nešto krene, jezik za zube i prolaze svi problemi – otkrio je Nenad, a Josip je imao dobru primedbu.

-Zvaću tebe za savet ako mi se desi da dođe do trudnoće. Ali mislim da je to u vezi sa ženama ne samo u trudnoći nego inače. Žena mora da se sluša – iskren je Josip.

A da li je Josip već izabrao ime za treće dete.

-Hteo sam da ispadnem staromodan kada je treće dete u pitanju. Za prvo sam birao, ja, za drugo ona, a sada je došla prilika da sam rekao kumu da odluči – ispričao je Nenad.

Ukoliko pak kum zakaže sa imenom, Josip ima predlog.

-Nemam omiljeno, ali Aleksandar, sa „iks“. A može da bude i Saša – kumovao je Josip nasledniku kolege iz duela.

Šta su još govorili Josipi Nenad za Grand Online pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/J.Jović