„To je moja amajlija“: Mirza Pandur pokazao šta mu je donelo sreću u polufinalu, Marija Šerifović ga odmah prekinula VIDEO

Mirza Pandur nakon direktnog prolaska u finale, vidno uzbuđen podelio je svoje utiske u razgovoru za Grand, a onda se pojavila i Marija Šerifović koja je prekinula pevačev intervju.

Finalista je od sreće jedna došao do reči i opisao kako se zaista oseća.

-Prolazak u finale osećam kao da sam prošao u još jedan krug otprilike, ali ovo što mi se desilo na bini je kraj sveta i za mene je ovo bilo finale -rekao je Mirza.

FILP8542
Mirza Pandur

Mirza je otkrio da na nastupima uvek nosi sa sobom fotografiju svojih roditelja, koju diskretno drži u džepu.

-Prvi put mi je bilo preemotivno, prošao sam neku rusku školu muzike u svojoj kući. Ne moram u stavri da vam pričam dalje, pokazaću vam. Ovo su moji roditelji koje uvek nosim na nastupu sa sobom. Ta slika je uvek u sakou ili unutrašnjem džepu. To je moja jedina amajlija koju nosim sa sobom– otkrio je za Grand.

mirza 1

U trenutku kada je pred našim kamerama pokazivao porodičnu fotografiju, Marija Šerifović je prekinula intervju.

-Posrećilo ti se, a? – našalila se Marija, nakon čega ju je Mirza pozdravio i poljubio joj ruku.

mirza i marija

Nakon šale s Marijom Šerifović, Mirza je prešao na ozbiljnije teme i za Grand otkrio šta očekuje od finala.

-Šta mi Bog da. Kad sam već došao do finala, potrudiću se da se spremim dobro i da budem tačan, a emocije neće faliti sigurno -priznao je finalista.

FILP8520
Mirza Pandur

Dragan Stojković Bosanac nakon nastupa otkrio je da je Mirzin deda bio pevač Edo Pandur, što je sve u studiju ostavilo u šoku, budući da je takmičar krio čiji je unuk.

-To me je izulo iz cipela, deda mi je bio životni mentor u smislu muzike i života – otkrio je Mirza, a zatim prokomentarisao kako se pogubio na sceni nakon proglašenja:

-Prvo sam zaboravio koji sam broj, to je prvi problem, a drugi problem je to što je ta kamera na sredini zaklonila glasove i stvarno sam mislio da je Petar prošao.

MIRZA PANDUR 26 GOD. SARAJEVO BIH 6
Mirza Pandur

BONUS VIDEO: Mirza Pandur – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović/Grand,
Autor: K. Marković / A. Dačić