MILI KAO ITALIJANSKI MAČO, a tek da mu vidite dekolte: „Danas sam u plavoj fazi“ (VIDEO)

Čuvena osmorka „Zvezda Granda“ već danima vredno radi, a danas je pred snimanje nove epizode MIlijev stajling privukao veliku pažnju.

Čim je stigao u Košutnjak Mili je dugo razgovarao telefonom i sve vreme se šetao na parkingu, a sudeći po izrazu lice obavljao je važan razgovor.

milijev stajling
Milijev stajling izazvao veliku pažnju

Milijev stajling ostavio sve bez daha

Za to vreme pripadnici sedme sile zaključili su da Milić danas izgleda kao Italijan.

U plavom od glave do pete, Mili je ostavio sve bez teksta, a posebno zbog kapice i plavih naočara kojima je perfektno upotpunio današnji imidž mačo Italijana.

-Danas ležerni stajling, danas sam Blu Fejs, kao Pikaso, imam roze fazu i plavu fazu. E, a danas sam u toj plavoj fazi!- našalio se član žirija sa ekipom Grandovog portala dok je hitrim korakom išao ka studiju.

milijev stajling 3
Milijev stajling izazvao veliku pažnju

Iako je veoma žurio, Mili je stigao da se pohvali uspehom mlađe koleginice Sanje Vučić kojoj je radio neke od novih pesama na novom albumu.

-Sanja mi je mnogo draga i odličan je pevač!- poručio je Aleksandar, a na naše pitanje šta on to sve krije u fioci budući da je i Sanjinu pesmu dugo čuvao Milić je sa osmehom poručio:

-Svašta, na primer jedno deset albuma! (smeh)

milijev stajling 2
milijev stajling 4

BONUS VIDEO: Mili otkrio koga bi vratio u „Zvezde Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović/A. Dačić