Luda žurka u „Zvezdama Granda“: Bosanac i Ceca zapevali duet, Marija se popela na sto (VIDEO)

0A0A0771

Večeras vas očekuje još jedna uzbudljiva emisija „Zvezde Granda“. Kako smo imali prilike da vidimo, žiri nikada raspoloženiji nije došao na snimanje, a tome svedoče i kadrovi koje smo zabeležili našim kamerama iza kulisa.

Na samom početku, kreativni direktor Saša Popović se pohvalio novim mobilnim telefonom, pa je javio ostalim članovima žirija da je spreman i da snimanje može da počne.

ipiccy image 20 5

Kada su se svi uputili ka sceni, mi smo upitali voditelja Voju Nedeljkovića zbog čega je u mraku, a njegov odgovor je nasmejao sve do suza.

-Zato što svetlim, šaljem dobru energiju – rekao je Voja i nasmejao publiku.

Capture 10 10

Dok je žiri čekao da počne snimanje još jedne emisije, svi zajedno su zapevali, a niko nije očekivao da će i Dragan Stojković Bosanac pustiti glas.

On je pred našim kamerama zapevao čuvenu pesmu „Mujo kuje konja po mjesecu“, sve vreme je ritam pratila Snežana Đurišić, a onda je glas pustio i Đorđe David koji je sve iznenadio činjenicom da zna ovu numeru.

ipiccy image 21 6

Publika je bila oduševljena kako je Bosanac izveo ovu pesmu, pa mu je poručila da se prijavi u emisiju „Nikad nije kasno“.

Kako je čuo ove pohvale iz publike, Boske je nastavio sa pesmom, pa je u duetu sa Cecom Ražnatović zapevao još jednu sevdalinku.

Capture 10 11

Kada je snimanje počelo, žrii je odmah ustao na noge, pa su svi zaigrali. Šou ove večeri odnela je sigurno Marija Šerifović koja se u jednom momentu popela na sto, a tada je nastao pravi haos u studiju.

0A0A0948

Ovo je samo jedan mali deo onoga što vas čeka u novoj emisiji „Zvezde Granda“ koja se emituje od 21h na televiziji Pink.

Kako je snimanje emisije izgledalo iza kulisa, pogledajte u videu ispod.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/youtube,
Autor: A. Milinković/J.Jović