Ibro Bublin slomljen nakon smrti bosanskog sportiste i prijatelja: „Velika je tuga, bio je uzoran momak“

ibro bublin 9 ok

Amor Rakić (24), reprezentativac Bosne i Hercegovine u hokeju na ledu i prijatelj Ibra Bubina, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u naselju Osenik kod Hadžića, a ova tragedija pogodila je njegove najbliže, kao i pevača koji se od druga oprostio na društvenim mrežama.

Nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“ ostao je zatečen nakon saznanja da je njegov poznanik izgubio život na motoru, nakon čega se oglasio na svom Instagram profilu i emotivnim videom oprostio se od svog prijatelja.

-Druže moj – napisao je pevač uz tužne emotikone i belog goluba.

IMG 20230426 WA0001

-Dečko je poginuo na motoru, tuga. Poznavao sam ga i njegovu fotografiju sam objavio njemu u čast. Zaista je velika tuga kad neko tako mlad izgubi život – izjavio je Ibro i evocirao uspomene na nastradalog prijatelja.

-Momak je radio na taksiju, nekad bi me povezao, ispričali bismo se. Bio je dobar i vredan momak, veliki gubitak za porodicu i sve one koji su ga poznavali. Zaista je njegov odlazak tužan- rekao je Bublin za Grand.

Rakić je godinama bio na spisku hokejaške reprezentacije i učestvovao je na mnogim međunarodnim takmičenjima. Prijatelji za nastradalog hokejaša imaju samo reči hvale i svi se slažu u jednom- da je bio sjajan momak i uzoran sportista.

Do nesreće je došlo u popodnevnim časovima, a u njoj je učestvovao Rakić s motociklom uz dva automobila.

Screenshot 2023 04 29 112110

I sam Ibro ima položeno za motor, ali ga vozi samo u posebnim prilikama poput snimanja spotova i kako kaže, zaštita je uvek na prvom mestu.

Položeno za motor imam odavno, ali nisam bajker. Vozio sam motor u mom poslednjem spotu i mislim da sam odlično snašao, ali kaciga je uvek tu. Ona je deo zaštitne opreme, tu je da zaštiti glavu, spasi život i spreči teške posledice u slučaju pada, tako da bez kacige nikad ne vozim– rekao je Ibro.

ibro bublin 2

BONUS VIDEO: Ibro Bublin napravio pometnju u saobraćaju i priznao: „Upoznao sam devojku preko Instagrama“

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić