Login/Registracija

Đorđe David raskrinkao kolege iz žirija: Sa Cecom „šaputanje na jastuku“, a za jednog člana „Zvezda Granda“ tvrdi da je najbolji čovek

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 04042023 FOTO MUNJA 11 ok

Jedini roker u „Zvezdama Granda“ Đorđe David otkrio je šta se dešava iza kulisa najgledanijeg takmičenja, ali i ko mu je omiljeni kolega iz žirija.

On je objavio fotografiju sa Cecom Ražnatović koja je nastala na snimanju, a na kojoj mu balkasnka diva nešto šapuće.

Trenutak iz jedne od prošlih epizoda „Zvezda Granda“, a nazvan „šaputanje na jastuku“. Ova Ceca, vidi, fenomenalan lik, žena, kraljina. Uvek dobra saradnja i zezanje! – otkrio je Đorđe uz fotografiju koja je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

djordje i ceca

Inače, ovo nije prvi put da roker hvali Cecu, jer od kako je došla u najgledaniji šou, Đorđe ne štedi reči hvale za nju, pa je tako svojevremeno za Grand otkrio kako se uklopila.

-Meni je trebalo pet emisija da uđem u štos, a ona je već od druge krenula da ratatira po svima. Kad kažem po svima, mislim na svakog ko joj je naleteo na crtu, ja još nisam, ali očekujem da će i to da se desi. Pokazuje da je strahovito visprena, užasno snalažljiva i strašno bezobrazna u pozitivnom smislu, jer je to jednostavno takva forma i mislim da će biti neko ko će napraviti dobru priču izjavio je Đorđe za Grand i dodao:

-Ljudi su u zabludi jer misle da je ona neko ko će raditi samo narodnjake. Moram da kažem da ima dobar tim i da će spremati i kandidate koji pevaju i pop i rok.

Iako za Cecu na štedi reči hvale, jedna članica žirija „Zvezda Granda“ mu je ipak draža. Đorđe David tvrdi da mu je tokom žiranja u muzičkom takmičenju uvek u pomoć pritekla koleginica Viki Miljković.

Viki Miljković je toliko divan lik na sceni ovoj našoj, takvu još nisam sreo! Objasnila mi je delima i odnosom prema meni da su predrasude priča za ljude koji ne idu u korak sa vremenom. Hvala za svaki savet i podršku. I tvoj odnos prema meni – kao prema članu familije. Hvala- napisao je roker na Instagramu.

Muzičar je otkrio i da tokom snimanja najčešće ulazi u sukob sa Draganom Stojkovićem Bosancem, te da ga on najviše i iznervira.

-Ja kad gledam emisiju kod kuće, ušao bih u tv koliko me čovek iznervira. Vratio bih se na snimanje da mu odgovorim- rekao je Đorđe pa dodao:

-Imam rispekt prema čiči koji je mator, namazan, pokvaren, sve zna. I shvatio sam da se on u stvari sa nama zeza.

ZIRI ZG SNIMANJE 04042023 FOTO MUNJA 14 ok

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić