Lidija Matić dobila isti savet od oca i dečka pred finale: Ovo nije očekivala od njih (VIDEO)

LIDIJA MATICok 5

Iako je u finalu „Zvezda Granda“ imala najmanje glasova i ispala već u prvom preseku, Lidija Matić za Grand kaže da nije razočarana ovim plasmanom. Pevačica je pred našim kamerama sumirala utiske, a onda je otkrila šta joj je dečko poručio pred finale.

-Meni je iskreno već uspeh sve ovo što sam do sada postigla i gde sam sada. Tako da videćemo – počela je ona.

lidija 1

Kako potiče iz muzičke porodice zanimalo nas koji je savet dobila od oca pred izlazak na Grandovu scenu i šta je bila njegova najvažnija poruka za naslednicu.

-Rekao mi je da se opustim i da budem ja, ja. Da ne mislim na ostalo, da pevam kako pevam i to je to – dodaje mlada pevačica.

anid i lidija

Pored roditelja njena najveća podrška tokom takmičenja bio je njen dečko inače pobednik „Zvezda Granda“ Anid Ćušić. Lidija priznaje da joj je značilo to što je izabranik sve vreme bio uz nju i u finalnoj noći.

-Celu noć se već dopisujemo, tu je, uz mene je. Rekao mi je samo da se opustim, znaš kako pevaš, budi to što jesi i opušteno – kaže Lidija.

LIDIJA MATIC 24 GOD. LJUBLJANASLO 14

Mlada pevačica ističe da je ovo takmičenje za nju jedno veliko životno iskustvo i da će pamtiti sve lepe stvari koje su se dogodile za ovih deset meseci.

-Ovo je veliko iskustvo, jedna odskočna daska, nešto novo za mene. Volim da se veselim da su dobri ljudi oko mene – zaključila je ona.

U videu pogledajte šta je još Lidija Matić rekla za Grand nakon finala:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/I.Grk