Lidija Matić nakon finala otkrila da li je očekivala bolji plasman: „Ovo je bila odskočna daska“

LIDIJA MATICok 9

Lidija Matić, od početka sezone uspešno je savladavala izazove u svakom krugu „Zvezda Granda“, u kome je uspela da se plasira u veliko finale. Iako je ispala u prvom preseku, Lidija se nije razočarala, a ovo takmičenje će pamtiti kao veliko iskustvo.

Za mene je ovo takmičenje bilo jedna velika odskočna daska i uspeh je što sam stigla do finala– kaže Matićeva koja je svojoj mentorki, Snežani Đurišič uputila posebne reči zahvalnosti.

Pamtiću ovo kao veliko iskustvo, upoznala sam nove ljude i posebno se zahvaljuem mojoj mentorki Snežani Đurišić koja je uložila toliko truda i koja je verovala u nas– sumirala je svoje utiske u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, kada je otkrila kako pored karijere svoje mentorke priželjkuje i estradni uspeh Zorice Brunclik.

lidija matic zgs snimanje 27062023 foto munja 2

Lidija je istakla da ni nakon takmičenja jednu stvar ne planira da promeni.

Neću odstupati od narodnjaka, jer sam ja jedan pravi narodnjak i sigurno ću pucati na narodnjake i kada budem snimala svoje pesme – istakla je ona i otkrila da je njen otac koji je i sam pevač ponekad veoma strog:

Tata je uvek tu da me savetuje i kad pravimo probe, on uvek pomogne. Veliki mi je oslonac što se tiče moje muzičke karijere, ali ponekad ima malo prevelika očekivanja.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić