Login/Registracija

Lepa Brena mu donela sreću? Zvezdi Granda pošlo za rukom ono što mnogima nije: „PRESREĆAN SAM“

Od kako se proslavio u „Zvzedama Granda“, roker neverovatnog glasa i energije, Aleksandar Josifovski radi punom parom, dok publika čeka samo jednu – novu numeru. To će im se uskoro i ostvariti, što bi Josifovski rekao za treptaj oka, ali ni tu nije kraj iznenađenjima.

-Nova pesma stiže, na Floridi sam je snimao, sad već radimo i spot, snimamo ga u Njujorku. Kompozitor sa kojim sarađujem godinama poslao mi je demo verziju balade i ja čim sam je čuo shvatio sam da ne mogu da odolim- otkrio je za Grand.

Izbor pesme nije ni malo lagan posao za pevača, međutim zvezda Granda imao je neverovatnu sreću i to na prvu loptu.

-Pesma je u meni probudila emocije, odmah sam potražio studio da to završim kompletno. Dobio sam odmah i ideju kakav će biuti aranžman i sve to i eto uradili smo to što sam zamislio. Presrećan sam što je sve tako ispalo. Jedva čekam da ova balada stigne do ljudi, da je čuju i da zajedno podelimo te emocije-istakao je Aleksandar nestrpljivo.

Podsetimo, Josifovski je nedavno ostvario jedan od svojih najvećih snova kada je na prvu američku turneju otišao sa najvećom muzičkom zvezdom Lepom Brenom. Nije krio sreću i ponos što je baš njemu pripala čast da nastupa sa muzičkom divom.

– Pozvali su me ljudi odande iz organizacije i naravno da sam odmah prihvatio. Ja ću biti kao njena predgrupa, tačnije pevaću pre nje nekih sat vremena svoj repertoar, a zatim će ona imati koncert od oko dva i po sata- istakao je uzbuđeno tom prilikom.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović