Miljana Kulić na aparatima: Mišel postaje otac, pevač otkrio pol deteta (VIDEO)

f3f2c7add4be9d405c8c3709111710d393d7d29d

U dom pevača Mišela Gvozdenovića uskoro stižu rode. Kako nam je pevač sam otkrio njegova supruga u balagoslovenom je stanju, pa će za nekolio meseci novopečeni mladenci postati roditelji.

Supruga i ja čekamo bebicu, iskreno da vam kažem presrećan sam. Bože zdravlja dobićemo uskoro devojčicu. Supruga je u šestom mesecu trudnoćea, a ja jedva čekam da se ostvaim u toj ulozi – rekao je Mišel ushićeno i dodao:

-Baš se radujem, to mi nekako daje dodatnu snagu, energiju i prosto mislim da će mi se život promeniti iz korena.

Podsetimo, Mišel i njegova supruga jedno drugom na večnu ljubav zakleli su se 25. septembra, a ceremonija je upriličena daleko od očiju javnosti, a pevač nam je sada objasnio i zbog čega se odlučio na ovaj korak.

112b7ee3d184ce8c56c00721ae9d227f307b79e5

Nikad nisam želeo da medijski eksponiram neke svoje lične stvari, napravili smo samo venčanje za uži krug ljudi, porodicu i kumove, a tek planiramo da pravimo svadbu. Kada se to bude desilo pozvaćemo vas sve, biće to jedna prava velika srpska svadba – rekao je pevač.

Rijaliti zvezda Miljana Kulić godinama unazad je proganjala pevača jer je kako je i sama priznala bila njegov fan, a gajila je i izvesne emocije prema Mišelu, pa nas sve interesuje kako će reagovati kada čuje vest da Gvozdenović očekuje prinovu, a ceo intervju sa pevačem možete pogledati OVDE:

Foto: Printscreen,
Autor: Ines Grk