ESTRADA U PANICI? Isak tvrdi da će biti zaje*ano, Ceca sigurna: „Ja ću bankrotirati“ (VIDEO)

IMG 6297

Kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao na građane da štede struju i smanje potrošnju, tako je među narodom nastala opšta panika. Energetska kriza već je pogodila Srbiju, budući da nema dovoljno resursa za celu grejnu sezonu, u prilog čemu govori i kašnjenje početka grejanja. Ali ono što je uplašilo sve jesu i najavljene restrikcije struje.

Zbog svega najavljenog, narod se plaši kako će preživeti zimu i poskupljenja energenata, a izuzeci nisu ni estradnjaci.

Za Grand poznate ličnosti otkrile su kako će se ove zime grejati i da li su u strahu od restrikcija struje i od energetske krize.

ISAK SABANOVIC NNK SNIMANJE 15112022 FOTO MUNJA 21

Znaš kako, ne bi nam bilo prvi put da kupimo koje viška ćebe– rekao je Isak Šabanović, dok Mirza Selimović drugačije gleda na celu situaciju i nije u strahu zbog grejanja.

-Grejaću se isto kao i svi drugi, kao što sam se grejao do sada. Malo klima, malo toplana i to je to. Može i jedno duplo ćebe ili deka, kako mi u Bosni kažemo – istakao je nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“.

mirza selimovic 60 ok foto munja

Folker Dragan Kojić Keba ima uvek rešenje u svojoj glavi, bilo da je zima ili leto. Kako se bliže hladniji dani, pevač je u svom šaljivom stilu obrazložio kako će se ugrejati.

Ćebence (smeh), imam maltezera, uzmem ga u ruke i naslonim na sebe da me ugreje. Ja sam pesnička duša, kada me pitaju kako se hladiš ili greješ, ja kažem mislima. Imam svoje trikove u glavi kako da se rashladim ili ugrejem. Tako i za ovo, restrikciju napravite u glavi– otkrio je Keba za Grand.

Dragan Kojic Keba

Kod Đorđa Davida je totalno drugačija situacija. U svom vojničkom stilu, bez imalo straha i brige ima rešenje za sve, pa čak i za restrikcije.

Imam to parno grejanje, prozori u stanu dihtuju, u svakom slučaju se ne sekiram. Tu je i jorgan, tako da u hladnim zimskim noćima gledaćemo košarku– istakao je roker.

DJORDJE DAVID OK FOTO MUNJA 42

Najinteresantnije su naše lepše polovine žirija „Zvezda Granda“. Najhrabrija je bila Viki Miljković, koja je istupila i iznela svoje mišljenje o mogućem nestanku struje i grejanja.

Ne brinem jer verujem da restrikcija neće biti, a moj stan u Beogradu na vodi povezan je sa toplanom, tako da ću biti obezbeđena kada dođe hladnije vreme – odgovorila je Viki, dok njena kuma Ceca strepi.

Ja ću bankrotirati, grejem se na struju. Ako ostanem bez novca, moraću da ložim u svom dnevnom boravku – s osmehom je dodala Svetlana.

ceca 1

Ali ovome nije kraj, članice žirija su se dosetile kako da prebrode zimske dane i da ne dođe do bankrota i smrzavanja.

Saša Popović da nam daje honorare u drvima i da ložimo- istakle su Ceca i Marija u glas i kroz smeh.

Da li se plaše to što se priča o eventualnom nestanku struje i grejanja ove zime naišli smo na interesantne odgovore pa čak i one šaljive.

ceca i marija

Mada strepnja ipak postoji koliko god se trudili da ne razmišljaju o tome.

Biće svima nezgodno, ne samo što će to poskupeti, poskupeće sve onda a naše plate su nikakve– rekao je Isak, dok je Keba poentirao:

Neću da budem pesimista, mnogo nas plaše na ovim mrežama. Savetovao bih da preletite samo preko tih članaka, odmah čitajte nešto drugo.

A kako će se grejati estrada ove zime, detaljnije pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić