Login/Registracija

ESTRADA U PANICI? Isak tvrdi da će biti zaje*ano, Ceca sigurna: „Ja ću bankrotirati“ (VIDEO)

Kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao na građane da štede struju i smanje potrošnju, tako je među narodom nastala opšta panika. Energetska kriza već je pogodila Srbiju, budući da nema dovoljno resursa za celu grejnu sezonu, u prilog čemu govori i kašnjenje početka grejanja. Ali ono što je uplašilo sve jesu i najavljene restrikcije struje.

Zbog svega najavljenog, narod se plaši kako će preživeti zimu i poskupljenja energenata, a izuzeci nisu ni estradnjaci.

Za Grand poznate ličnosti otkrile su kako će se ove zime grejati i da li su u strahu od restrikcija struje i od energetske krize.

Znaš kako, ne bi nam bilo prvi put da kupimo koje viška ćebe– rekao je Isak Šabanović, dok Mirza Selimović drugačije gleda na celu situaciju i nije u strahu zbog grejanja.

-Grejaću se isto kao i svi drugi, kao što sam se grejao do sada. Malo klima, malo toplana i to je to. Može i jedno duplo ćebe ili deka, kako mi u Bosni kažemo – istakao je nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“.

Folker Dragan Kojić Keba ima uvek rešenje u svojoj glavi, bilo da je zima ili leto. Kako se bliže hladniji dani, pevač je u svom šaljivom stilu obrazložio kako će se ugrejati.

Ćebence (smeh), imam maltezera, uzmem ga u ruke i naslonim na sebe da me ugreje. Ja sam pesnička duša, kada me pitaju kako se hladiš ili greješ, ja kažem mislima. Imam svoje trikove u glavi kako da se rashladim ili ugrejem. Tako i za ovo, restrikciju napravite u glavi– otkrio je Keba za Grand.

Kod Đorđa Davida je totalno drugačija situacija. U svom vojničkom stilu, bez imalo straha i brige ima rešenje za sve, pa čak i za restrikcije.

Imam to parno grejanje, prozori u stanu dihtuju, u svakom slučaju se ne sekiram. Tu je i jorgan, tako da u hladnim zimskim noćima gledaćemo košarku– istakao je roker.

Najinteresantnije su naše lepše polovine žirija „Zvezda Granda“. Najhrabrija je bila Viki Miljković, koja je istupila i iznela svoje mišljenje o mogućem nestanku struje i grejanja.

Ne brinem jer verujem da restrikcija neće biti, a moj stan u Beogradu na vodi povezan je sa toplanom, tako da ću biti obezbeđena kada dođe hladnije vreme – odgovorila je Viki, dok njena kuma Ceca strepi.

Ja ću bankrotirati, grejem se na struju. Ako ostanem bez novca, moraću da ložim u svom dnevnom boravku – s osmehom je dodala Svetlana.

Ali ovome nije kraj, članice žirija su se dosetile kako da prebrode zimske dane i da ne dođe do bankrota i smrzavanja.

Saša Popović da nam daje honorare u drvima i da ložimo- istakle su Ceca i Marija u glas i kroz smeh.

Da li se plaše to što se priča o eventualnom nestanku struje i grejanja ove zime naišli smo na interesantne odgovore pa čak i one šaljive.

Mada strepnja ipak postoji koliko god se trudili da ne razmišljaju o tome.

Biće svima nezgodno, ne samo što će to poskupeti, poskupeće sve onda a naše plate su nikakve– rekao je Isak, dok je Keba poentirao:

Neću da budem pesimista, mnogo nas plaše na ovim mrežama. Savetovao bih da preletite samo preko tih članaka, odmah čitajte nešto drugo.

A kako će se grejati estrada ove zime, detaljnije pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić