Ksenija Tanu promenila profesiju! Simpatična Beloruskinja napravila preokret u karijeri: „Dragi svi , imam velike vesti“ (VIDEO)

Beloruskinja iz Podgorice Ksenija Tanu osvojila je brojne simpatije publike tokom prošle sezone takmičenja „Zvezde Granda“, a sada je pokazala da se osim pevanjem uspešno bavi i drugim poslovima. Osim što se bavi i komponovanjem, što je u par navrata pokazala na društvenim mrežama, Ksenija je otišla i korak dalje pa je odlučila da se pozabavi muzičkom edukacijom.

ksenija tanu kseniya

Iako su mnogi očekivali da ponovo vide finalistkinju muzičkog šoua na sceni, ona je sada putem svog Instagram naloga dala toplu prepopruku za jednu aplikaciju za profesionalno učenje pevanja, a sudeći po reakcijama njenih pratilaca, reklo bi se da je ozbiljno zagazila u ovu profesiju.

ksenija tanu ksenya 1

-Dragi svi, imam velike vesti za sve koji uče pevanje. Nedavno sam čula za ovu aplikaciju i odlučila sam da je sama testiram. Zaključak je sledeći: ovo ne treba propustiti! – poručila je Ksenija u svom video obraćanju poput prave influenserke, a potom naglasila osobine novootkrivenog programa.

Zbog svega ovoga mnogi se sa razlogom pitaju da li će Ksenija uskoro otvoriti svoju školu pevanja, a s obzirom da u samom takmičenju žiri nije imao gotovo nikakve zamerke na račun njenih izvođenja vokala, to bi verovatno bio pun pogodak.

KSENIYA TANU ok 1 2

Pevačica se inače oporavlja od teškog oblika psorijaze zbog koje je i svoj i detetov rođendan provela u bolnici, a muzika jpoj koristi i u terapeutske svrhe, pa je očigledno rešila da se posveti polsovima u vezi sa ovom kreativnom disciplinom, i to ne samo kao izvođač.

Ksenija je naime umetnička duša, a osim što se bavi pevanjem nedavno je podelila i snimak na kojem izvodi predivnu baladau na klaviru.

BONUS VIDEO: Ksenija Tanu izvodi uspavanku na klaviru

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić