Posle „Zvezda Granda“ Ksenija Tanu trpi strašne posledice: „Dobila sam hitan uput za bolnicu, bolest se proširila po celom telu“

KSENIYA TANU 30 GOD. GOMELJ BELORUSIJA 21 ok

Finalistkinja prošlogodišnje sezone „Zvezda Granda“ Ksenija Tanu sve je zabrinula kada je na svom Instagramu objavila sliku iz bolničkog kreveta i to na svoj 31. rođendan. Pevačica je u razgovoru za Grand potvrdila da je svoj divan dan provela u bolnici, ali tu nije bio kraj lošim vestima.

-Taj divan dan je bio divan. Provela sam ga u bolnici – rekla je kroz kiseo osmeh Ksenija i potom objasnila šta se zapravo dogodilo:

– Išla sam kod lekara jer sam imala probleme sa kožom. Svrbelo me je čitavo telo, nisam mogla ni da spavam. Međutim, dobila sam hitan uput i primili su me u bolnicu. Na kraju se ispostavilo da sam dobila psorijazu.

kseniya 1

Doktori su ustanovili da je najverovatniji okidač za njenu bolest stres.

-Poslednje emisije „Zvezda Granda“ teško su mi pale, priznajem, prvenstveno zbog tekstova. Bilo je potrebno da baš brzo naučim dosta novih tekstova. Takođe sam non stop bila na relaciji Podgorica – Beograd. Meni lično to nije bilo toliko teško, ali je očigledno telo odreagovalo – rekla je pevačica za Grand.

KSENIYA TANU ok

U početku nije mogla ni da nasluti da će bolest da napreduje, kao i da će zbog toga završiti u bolnici.

-Prvo se pojavilo nekoliko bubuljica, onda je počelo da mi liči na boginje, da bi se na kraju osip proširio po celom telu – objasnila je i dodala:

-Tako sam provela u bolnici svoj divan dan, i sledeći dan, kada je mom sinu bio rođendan takođe sam provela u bolnici. Tek treći dan sam puštena kući. Sve rođendane sam provela u bolnici. Ali šta da se radi, ništa strašno…

kseniya tanu zgs snimanje 27062023 foto munja ok 3

Pevačica je na kraju rođendan proslavila sama- bez dece i supruga.

-Nisam mogla da izađem napolje, tako da nisu bili kod mene, ali poslali su poklon – rekla je Ksenija i otkrila šta joj je suprug poklonio.

-Dobila sam mnogo toga, sve što sam želela to mi je i kupio. Mnogo stvari i pare – ispričala je Ksenija uz osmeh.

KSENIYA TANU ok 1 2

Uprkos nedaćama koje su je snašle, ne odustaje od duplog slavlja, i tvrdi da će žurka za njen i sinovljev rođendan biti priređena uskoro.

-U nedelju slavim i svoj i dečiji rođendan. Biće veselo i sigurno ću zapevati – rekla je Ksenija koja se oporavlja od prvobitnog šoka nakon što joj je dijagnostikovana psorijaza.

BONUS VIDEO: Ksenija Tanu i Amna Jusić van kamera

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić