Ksenija Tanu srela koleginicu iz „Zvezda Granda“: „Nismo se videle godinu dana“ (VIDEO)

Finalistkinja prošle sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Ksenija Tanu pokazala je na svom primeru koliko su se tokom prošle sezone izrodila prijateljstva.

Ksenija je objavila video u kojem je pokazala emotivni susret sa koleginicom iz takmičenja, a mnogi se nisu nadali da će se ona naći baš na prikazanom mestu.

-Došla sam na more da se vidim sa drugaricom, sada ću da vam pokažem i sa kojom. Samo prvo da je pronađem – poručila je Ksenija koja je iz Podgorice doputovala na primorje kako bi se videla sa prijateljicom iz Beograda.

vertikalno.00 17 06 00.Still011
Printscreen Instagram kseniya_tanu

Pevačica je uskliknula od sreće kada je ugledala Maju Jevtić, jedinu trudnicu iz finala „Zvezda Granda“ koja ju je upoznala tokom takmičenja i koja je krajem leta postala majka predivnog dečaka Lazara.

-Tako mi je drago što te vidim. Nismo se videle tačno godinu dana – poručila je Ksenija dragoj koleginici.

vertikalno.00 17 20 05.Still010

Podsetimo, Maja je nekoliko meseci nakon porođaja nastavila da gradi svoj muzički put, a sada je uspela prvi put da dođe i na more, uprkos tome što je njen naslednik tek napunio 9 meseci.

MAJA JEVTICok 6 e1698324997506

Kao prva trudnica koja se pojavila ikada u finalu „Zvezda Granda“ Maja se upisala u istoriju popularnog muzičkog takmičenja.

-Bilo mi je simpatično kada sam saznala tu činjenicu. Ponosna sam na sebe i na svoju bebicu kako smo sve to izgurali. Od četvrtfinala je postajalo i malo teže jer je kako je odmicala trudnoća sve više oduzimala meni energije ali smo nekako zajedno uspeli da sve to prevaziđemo i da dođemo do samog kraja – istakla je Maja koja je svoje tqawkmičenje u prošloj sezoni završila na visokom četvrtom mestu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić