Login/Registracija

Krstinja Matanović objavila novu pesmu koja nosi snažnu poruku: Danas živi svoj san i ponosno tvrdi: „Nisam više ta“ (VIDEO)

Kada je pre desetak dana najavila izlazak njene nove pesme, Krstinja Matanović doslovno je zapalila publiku koja je sa nestrpljenjem iščekivala današnji dan kada je singl pod nazivom „Nisam više ta“ ugledao svetlost dana.

Iako se danas može pohvaliti da živi život o kome je sanjala, njen put do uspeha nije bio lak. Prekomerna kilaža sa kojom se borila koštala je brojnih prepreka na tom putu, međutim nakon što je izgubila preko 80 kilograma i uspešno izvršila estetski zahvat skidanja viška kože, bivša finalistkinja danas uživa u svom telu i novom izgledu zbog čega ovom pesmom poručuje „Nisam više ta“.

Fizička promena koja je uticala na dobijanje novog samopouzdanja i energije kojom pleni, predstavljena je u spotu koji je radio Dušan Šljivić, a u kome se vide kadrovi sa njenih prvih pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ i pevačica koja u njih gleda sa ove perspektive života i poručuje kako je nova osoba.

Tekst i muziku za ovu numeru radio je Milan Miletić, a brza melodija sa jakom porukom koju nosi već na prvo slušanje osvaja publiku.

„Bravo Krstinja“, „Zaslužuješ samo najbolje“, „Svaka čast“, „Ovo smo očekali“, samo su neki komenatra ispod ove pesme koju možete poslušati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić