„NOVA LINIJA MI JE DONELA NOVI ŽIVOT“, Krstinja nikad ispunjenija i ZALJUBLJENA DO UŠIJU otkrila koliko se promenila: „Nemam problem sa tim“

krstinja t

Proslavljena učesnica „Zvezda Granda“, Krstinja Matanović vodila je dugu i tešku borbu sa viškom kilograma iz koje je izašla kao pobednik kada je izgubila preko 80 kilograma.

Suočena sa komentarima javnosti kao pevačica koja želi da izgradi veliku karijeru, ali najviše suočena sa samom sobom uspela da je da istraje na tom putu i danas ponosno šeta svoju vitku liniju za koju dobija veliki broj komplimenata.

Mnogim ženama koje imaju isti problem, njena priča poslužila je kao primer i nisu propustile priliku da joj se javno obrate za pomoć ili savet na društvenim mrežama.

S obzirom da je nakon operacije uklanjanja viška kože ostao ožiljak, mnoge je zanimalo da li joj to smeta.

Ostao mi je ožiljak, ali nisam neko ko pati od istog. Navikla sam se i apsolutno nemam problem sa tim– iskrena je Krstinja.

e2b35739e9e6f659b222da266c5cc23626459fa3

Iako joj je nova linija donela novo samopouzdanje, pevačica priznaje da joj je novi izgled doneo mnogo više od toga.

Dobila sam samopouzdanje, ali kao osoba sam ostala apsolutno ista. Nova linija mi je donela novi život u smislu da su sada svakodnevne sktivnosti mnogo lakše, da je zdravstveno stanje odlično, i da je olakšavajuća okolnost kada biram garderobu za sebe (smeh)– objansila je „Zvezda Granda“.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić