Login/Registracija

Iznenađenje godine: Andreana Čekić priredila bratu rođendan za pamćenje, on vrištao od sreće kada je video o čemu se radi (FOTO)

Pevačica Andreana Čekić trenutno boravi u Dubaiju gde odmara sa svojim prijateljima i kumovima Katarinom Grujić i Gobeljom.

Ova ekipa danju uživa u svim čarima sunca i mora, dok noću, ovi veseljaci, izlaze i provode se u atraktivnim klubovima koje ova destinacija pruža.

Andreanin mlađi brat juče je proslavio rođendan, a sestra je odlučila da ga iznenadi kartom za Dubai kojoj se neizmerno obradovao.

Zajedno sa suprugom, brat je stigao da uživa u svom rođendanskom poklonu, a pevačica je odmah objavila njihovu zajedničku sliku.

Inače, njen brat je srećno oženjen i ponosan otac dvoje dece, a sa porodicom živi u Beču.

Podsećamo, Andreanina majka Sonja je u vezi sa pobednikom šoua „Nikad Nije Kasno“, Amerom Čengićem Čengom koji je nedavno promovisao svoju novu pesmu kada mu se Čekićeva obratila močnom porukom.

-Zajednički dolazak je početak. Ostati zajedno je progres. Raditi zajedno je uspeh – napisala je Čekićeva citirajući čuvenog američkog industrijalca i osnivača poznate autoindustrije Henrija Forda.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić